美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

smallyau 發表於 18-3-28 09:16
我和幾位朋友都未試過咁,每次book時一定會問要否見e生

個CS同我講話我package冇包醫生打結焦時,我都好surprised!明明join果日個sales同美容師都話有。可能我package係最平,所以唔想俾part3 我啦。但如果俾哩個錢只係包美容師打兩part,我覺得唔值。

大宅

littledook 發表於 18-3-28 09:31
個CS同我講話我package冇包醫生打結焦時,我都好surprised!明明join果日個sales同美容師都話有。可能我pa ...

醫生打不是這個價的,可能你要打去問清楚,應該是會打結焦,但不是醫生打,是冶治癒師打。
「兒女是耶和華所賜的產業,所懷的胎, 是祂所給的賞賜。」 詩篇 127:3

水晶宮

jenny623 發表於 18-3-28 10:02
醫生打不是這個價的,可能你要打去問清楚,應該是會打結焦,但不是醫生打,是冶治癒師打。
...

結焦一定是醫生打!正常Medical Laser 是包埋的,一直都是!

水晶宮

littledook 發表於 18-3-28 09:31
個CS同我講話我package冇包醫生打結焦時,我都好surprised!明明join果日個sales同美容師都話有。可能我pa ...

How much is your Laser package?

大宅

jenny623 發表於 18-3-28 10:02
...

part3打結焦是應該醫生打wor

大宅

llmom 發表於 18-3-28 10:18
How much is your Laser package?

13050/5次

男爵府

littledook 發表於 18-3-27 21:16
我覺得間CoXMxx有問題!我二月時join咗5次,join嗰日就做第一次,當時係美容師做兩part,話下次一個月後會 ...

壞機有乜可能壞幾個月啊?唔使做生意咩?同埋其他jm又做到喎! 不過佢哋咁大間公司,又係名人開嘅,應該好緊張個聲譽,你打去CS問清楚到底搞什麼

大宅

littledook 發表於 18-3-28 09:29
我join $13050 個package

一定包埋,可能誤會左。

大宅

littledook 發表於 18-3-28 10:23
part3打結焦是應該醫生打wor

我昨天第一次冇打結焦,下次會打,原來係醫生打
「兒女是耶和華所賜的產業,所懷的胎, 是祂所給的賞賜。」 詩篇 127:3

男爵府

回覆 jenny623 的帖子

coupon點用? 13050/5次有無得用coupon?

大宅

purplew 發表於 18-3-28 14:03
回覆 jenny623 的帖子

coupon點用? 13050/5次有無得用coupon?

有得用,一千元一張coupon 多左既俾現金或簽咭,13050就扣13000加俾50蚊

複式洋房

回覆樓主

想問你地係做邊類型laser?想做凹凸洞唔知幾錢(emoji)我未做過laser,但感覺呢間會較真材實料同唔hard sell,想試試

伯爵府

回覆樓主

請問要打電話幾多次先見效?

禁止訪問

侯爵府

回覆 littledook 的帖子

我都係買呢個 5次 medical laser package, 已打 3次, 4月會打第4次, 冇改過我booking, 就算醫生打結焦, 只係每次 既last 1 part 由醫生打4點結焦, 唔會整整一次全由醫生打, 我估呢度係CS 誤會你意思, 所以話你個 package 冇包醫生打足一次。

侯爵府

回覆 Ocean419 的帖子

要打幾多次先見效, 要見左醫生, 等醫生評估你係邊類型既斑, 就算同一類型既斑, 效果都因人而異, 有d人要打多幾次, 有d人打少幾次, 佢地都俾唔到確實答案, 但打完淺左就一定會。

大宅

回覆樓主

現在共做左三次,第二次係醫生打結焦,第三次冇打結焦,想俾皮膚抖下先,下次再打,下次會改去尖沙咀做了,其實打完一次結焦後都明顯斑淺色左好多,我好滿意效果

侯爵府

Pompom0820 發表於 18-3-20 21:55
我做左兩次
完全唔覺得有乾呀!我做前做後都會敷三晚mask
都無咩特別野注意⋯ 要做好防曬囉

請問用咩mask?

大宅

回覆樓主

今日做左第五次啦,打左2次結焦,真係好滿意效果,同事都發覺皮膚靚左,蘋果肌膚出返曬黎,啲斑真係淡左好多,剩返一個較深色既可能打多一兩次,所以決定再join多五次。為左唔想太貴,下次決定只做laser,唔要導入,看看是否分別不大。

別墅

jenny623 發表於 18-7-18 18:44
今日做左第五次啦,打左2次結焦,真係好滿意效果,同事都發覺皮膚靚左,蘋果肌膚出返曬黎,啲斑真係淡左好 ...
效果滿意就好啦 結焦有無限制次數?我上星期五打左結焦,下個月都會再打結焦呀

首頁

尾頁

跳至