影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mcyw888 發表於 19-1-14 17:27
就係試過所以星材話知有幾辛苦law, 直頭玩佢地啦,但下集好似佢地玩返轉頭
...
今集我未睇完呀, 睇到佢地俾C FU叫佢地合埋眼

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Pollyowen 發表於 19-1-14 17:33
今集我未睇完呀, 睇到佢地俾C FU叫佢地合埋眼

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Pollyowen 發表於 19-1-14 15:09
7/2, 開完演唱會又入一個, 不過心情上冇恩光第一個入咁失落

我short左,今日傷心過尋日,可能尋日仲見到

瑪瑙宮

mcyw888 發表於 19-1-15 08:51
我short左,今日傷心過尋日,可能尋日仲見到
第日星材去當兵我地點算, 我見ig片, 同一段睇左好多次, 見佢眼腫面腫就心痛

翡翠宮

Pollyowen 發表於 19-1-15 09:07
第日星材去當兵我地點算, 我見ig片, 同一段睇左好多次, 見佢眼腫面腫就心痛
...

我正話聽佢地d歌都想喊

希望年期會再減短d

瑪瑙宮

mcyw888 發表於 19-1-15 09:21
我正話聽佢地d歌都想喊

希望年期會再減短d
依家係咪當兵年半就得? 冇兩年咁長?

翡翠宮

Pollyowen 發表於 19-1-15 09:52

好似一年零9個月

瑪瑙宮

mcyw888 發表於 19-1-15 10:39
好似一年零9個月
都好快嘅..... 我女讀小一下學期時恩光就當完兵

翡翠宮

Pollyowen 發表於 19-1-15 11:11
都好快嘅..... 我女讀小一下學期時恩光就當完兵

你咁諗好d

瑪瑙宮

mcyw888 發表於 19-1-15 12:03
你咁諗好d
d過來人成日話一上小學就好快, 所以應該真係會好快過

翡翠宮

Pollyowen 發表於 19-1-15 12:09
d過來人成日話一上小學就好快, 所以應該真係會好快過

睇人地d就快

瑪瑙宮

mcyw888 發表於 19-1-16 08:46
睇人地d就快
哈哈! 當年ILHOON個LOOK真係嚇一跳

翡翠宮

Pollyowen 發表於 19-1-16 08:53
哈哈! 當年ILHOON個LOOK真係嚇一跳

星材最似樣

瑪瑙宮

mcyw888 發表於 19-1-16 08:55
星材最似樣
靚仔真係冇辦法, 只有愈黎愈靚

翡翠宮

Pollyowen 發表於 19-1-16 08:59
靚仔真係冇辦法, 只有愈黎愈靚

你咁講。。。。。其他

瑪瑙宮

mcyw888 發表於 19-1-16 09:12
你咁講。。。。。其他
你有冇睇二哥showcase? 我覺得佢白髮look實在係型到我覺得唔似平時嘅二哥, 好唔慣添

瑪瑙宮

南韓東新大學(동신대학교)坦承,校內明星學生若因為工作沒來,還是會勾選出席,等於是承認給藝人特殊待遇,最終法院判決校友包含HIGHLIGHT尹斗俊、龍俊亨、李起光,BEAST前成員張賢勝、BTOB徐恩光、陸星材學位將被取消。

翡翠宮

Pollyowen 發表於 19-1-16 12:02
你有冇睇二哥showcase? 我覺得佢白髮look實在係型到我覺得唔似平時嘅二哥, 好唔慣添
...

有,我上次都講左係型

翡翠宮

Pollyowen 發表於 19-1-16 12:19
南韓東新大學(동신대학교)坦承,校內明星學生若因為工作沒來,還是會勾選出席,等於是承認給藝人特殊待遇 ...

珍珠宮

Pollyowen 發表於 19-1-15 09:52

兵役改革措施:其中一樣係由21個月減至18個月,由去年9月份開始減(退伍日期~每星期減一日)暫時我見起光4月18日入伍的,退伍係20年11月18日...即19個月,到今年年中~9月左右入伍的,就會正式減至18個月兵役。

另外,另一個新改革係用手機,暫時消息係某些部隊可以在周末休息時間能夠用手機(即係可以帶手機回部隊),所以上星期六我見到斗俊在 ins 新follow 了人。新聞無講清楚係咪全部部隊都能用,而且我和朋友估計新兵訓練的5星期,仍然唔可以用手機。

首頁

尾頁

跳至