美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

王國會長

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主

前日整
每日望住佢哋就充滿力量啦!

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

SIU_YING 發表於 18-3-23 17:25
金泊,同貝殼片我都有,
星空膠蕾絲都有(emoji)(emoji)(emoji)
會走火入魔
我都有買星空lacy 不過印唔到, JM 你係咪用星空膠? 我之前用過七彩果隻星空貼, 無用星空膠都貼到, 但lacy 呢隻就貼唔到.....
走火入魔, 真的, 我都係一得閒就買, d 石先多呀, 幾十盒, 但實在太平, 幾蚊幾蚊咁...... 我自己整左幾年, 而家裝滿左幾個櫃筒
大事化小, 小事化毛.........

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

SIU_YING 發表於 18-3-23 15:19
等我下次努力試下先!
你整淨色定會加其他野?
我痴金銀線會凸起
係咪個邊會凸起?
你試下加延長膠係面, 貼紙後加一層, 厚少少, 貼紙就會藏左入去唔會飛邊, 我有時 d 石仔都可以藏埋入去, 即係痴左石之後, 摸落去都係平的...

你係 tb search 延長膠就得, 不過咁, 大部份都係 UV 膠, 即係一定要有 UV 光珠的燈先照得乾, 同埋照完後仲要抹浮膠..... 我為左佢, 買過支 uv/led 雙光珠的燈 但係用左佢之後, d 甲都會襟好多, 兩星期閒閒地, 唔會崩

大事化小, 小事化毛.........

公爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 瞓得好勳章

vickymok717 發表於 18-3-24 23:17
前日整
整得好靚

⋆☆知足常樂

公爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 瞓得好勳章

第一次整

⋆☆知足常樂

公爵府

第二次整

⋆☆知足常樂

王國會長

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

WiNniE_726 發表於 18-3-25 22:04
整得好靚

客氣啦,工多藝熟咋

公爵府

回覆樓主:

妳係用貼紙整既?
⋆☆知足常樂

大宅

vickymok717 發表於 18-3-24 23:17
前日整

整得幾靚吖!!

王國會長

SIU_YING 發表於 18-3-29 12:01
整得幾靚吖!!
Thanks ar

大宅

回覆樓主:

今日整既,啲星星甩色(emoji)(emoji)
吾知可以維持幾多日!
點先可以有飾物而平滑吾凸起呢

大宅

kmbb519 發表於 18-3-24 23:45
我都有買星空lacy 不過印唔到, JM 你係咪用星空膠? 我之前用過七彩果隻星空貼, 無用星空膠都貼到, ...

我抹左啲浮膠,塗星空膠,等到透明就印,跟住照燈,再塗一層加固先面膠!

我之前都無抹到浮膠就塗星空膠,原來吾得架!

子爵府

減齡達人勳章

痴完石要用加固膠封實佢?
就咁痴係面油上面係咪唔穩陣?

別墅

大家可以分享一下用緊既工具嗎?我初學,想買啲好用既工具☺️

大宅

印花加星星片

首頁

尾頁

跳至