問風扇燈

A594203070
|
各位屋企既風扇燈係HK買定淘寶?
想要介紹~
之前問過淘寶一間話唔送落黎香港....
CircleN
|
就算送都要揾人裝呀 係香港fb店買
yvonneguo125
|
A594203070 發表於 18-3-26 21:31
各位屋企既風扇燈係HK買定淘寶?
想要介紹~
之前問過淘寶一間話唔送落黎香港.... ...

我淘炸,再係bk到有介绍個c fu 裝
spikenard
|
yvonneguo125 發表於 18-3-26 21:48

請問c fu 幾錢? 燈好平,但我搵到的c fu 仲貴過燈價的3倍以上
A594203070
|
yvonneguo125 發表於 18-3-26 21:48
我有朋友幫我裝....
想請問你邊間買可以送黎香港??
MAXLAU2002
|
我屋企2個風扇燈都係淘㗎,我自己比運費叫賣家安排順豐送到家,但運費唔平㗎,好似250至300/2個,我老公自己裝囉
A594203070    發表於 18-3-31 12:27
yvonneguo125
|
A594203070 發表於 18-3-27 14:53
我有朋友幫我裝....

我買左成年啦!好似都係順豐集運炸,全
部大约一千,連運費+安裝
A594203070    發表於 18-3-31 12:27
云云
|
A594203070 發表於 18-3-27 14:53
我有朋友幫我裝....

我用中通集運,好似平時咁寄屋企,老公自己裝,不過用多d時間咁囉
A594203070
|

咁請問各位係淘邊一家呢
有D擔心燈唔夠光同風唔夠涼
GraceLui
|
我淘過1把, 亦找了香港師傅裝, 但可能果把咁啱質素有問題, 裝上後搖, 師父話可能塊葉不平, 搞不到, 浪費了。最後在鴨記買及安裝都只是1000, 還有售後服務, 這次之後, 大電器就唔再淘了, 怕怕。
ChloeMa
|
買咗2把,1 放廳,廳 1xx sq.ft,唔夠光的,只是輔助。 2放房,夠光。 裝咗開少咗冷氣,我覺得非常好。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
cheung2000
|
我喺香港買,長沙灣
sum_mit
|
我喺淘咗揾習運送到香港自取。運費$100
魚兒小寶貝
|
我之前都想買,但

冬天唔用咪封塵囉

舉高手抹咪好攰?

諗起呢點就驚
(Samantha)
|
請問風扇燈 難清潔嗎?
niu
|
GraceLui 發表於 18-3-31 12:34
我淘過1把, 亦找了香港師傅裝, 但可能果把咁啱質素有問題, 裝上後搖, 師父話可能塊葉不平, 搞不到, 浪費了 ...

請問鴨記邊度?可pm嗎?謝謝
A594203070
|
GraceLui 發表於 18-3-31 12:34
我淘過1把, 亦找了香港師傅裝, 但可能果把咁啱質素有問題, 裝上後搖, 師父話可能塊葉不平, 搞不到, 浪費了 ...
今日去左鴨記望....全部都得42寸...太大把喇
A594203070
|
sum_mit 發表於 18-3-31 16:37
我喺淘咗揾習運送到香港自取。運費$100
請問邊間??可唔可以share望下
ariessy
|
搵師傅安裝大約幾錢呀?
chinatea
|
我係香港買台灣燈,第一把只可一種光,電動會收埋把風扇架,第二把就可裝白,同黃光,都係收得埋,3千幾,有師傅來裝,有一年保養.