有冇魔術師介紹?

Crystal0418
|
3個4歲一同開pool side Birthday Party
有魔術師介紹?
kwuntinglo
|
舊年囝囝生日,同事同我介紹左個學生哥,識變好多嘢,份人幾搞笑,有需要pm我,可以託同事幫你聯絡下!:)
貝;)
|
kwuntinglo 發表於 18-4-3 23:29
舊年囝囝生日,同事同我介紹左個學生哥,識變好多嘢,份人幾搞笑,有需要pm我,可以託同事幫你聯絡下!:)
...

可以pm嗎
Cocc
|
回覆 kwuntinglo 的帖子

pls pm me. thanks
smapwing
|
...

可以給我魔術師資料嗎?謝謝

bk22
|
可pm 嗎?
acernok
|
...

Pls pm?”...Thz
emaip
|
可以給我魔術師資料嗎?謝謝
sarahjeff11
|

pls PM me, thanks
suslau2004
|
...

pls pm, tks
pigpigchi
|
...

可以pm 我嗎?
Thanks
annie_a4
|
...

Pls pm me thx much
水蜜桃不甜
|

可以pm嗎,thx
goegoe
|
...

請問可比資料嗎?謝謝
smapwing
|
前兩日搵咗一個魔術師,佢氣氛帶得好好,表演咗差唔多一個鐘,我地有19個小朋友,由頭笑到落尾,每人扭咗個靚靚汽球,全部都係公主果D靚野,扭到超時都無同我計,有興趣可pm我

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Beckywong1126
|
smapwing 發表於 18-7-3 08:25
前兩日搵咗一個魔術師,佢氣氛帶得好好,表演咗差唔多一個鐘,我地有19個小朋友,由頭笑到落尾,每人扭咗個 ...

can u pm me info, thx.
LBB_BB
|
前兩日搵咗一個魔術師,佢氣氛帶得好好,表演咗差唔多一個鐘,我地有19個小朋友,由頭笑到落尾,每人扭咗個 ...

可以pm資料嗎?謝謝!
maggie315
|

可以pm資料嗎?thx
MYSONPY
|
...

可pm我嗎?
MYSONPY
|

可pm我嗎?