想問康文署室內運動場book場問題

AX21
|
可否上網book?
邊度睇到收費?

唔好意思,我未book過,所以唔識
amysnlee
|
AX21 發表於 18-3-27 20:02
可否上網book?
邊度睇到收費?

可以網上book,你去康民署網頁選你想book咩,地區,時段,之後會有顯示你所選嘅場地咩時間有場,click番你想要邊個場同時間,網頁會顯示你應付幾多錢,可選擇eps或信用卡付款都可以,確認付款後,會有email send番比你,你book場嘅資料
amysnlee
|
AX21 發表於 18-3-27 20:02
可否上網book?
邊度睇到收費?

leisurelink.lcsd.gov.hk/index/index.jsp;jsessionid=1B744348D007515F89C317CB377550E9
oasis18
|
amysnlee 發表於 18-3-27 20:11
可以網上book,你去康民署網頁選你想book咩,地區,時段,之後會有顯示你所選嘅場地咩時間有場,click番你 ...
借個位問book左可唔可以改期?
issactmaria
|
oasis18 發表於 18-3-27 20:34

唔可以!
amysnlee
|

唔可以,只可再book另一個時間,亦唔會退錢
birdbird
|
book o左唔可以改期, 但可以取消.唔取消個場就一定要去簽場,如果唔係, 會記錄在案, 在某期限內有兩次唔簽場,
就會被罰唔可以book 場 一段期間 (好似30天, 你自己 check )
Poyau
|
amysnlee 發表於 18-3-27 20:11
可以網上book,你去康民署網頁選你想book咩,地區,時段,之後會有顯示你所選嘅場地咩時間有場,click番你 ...

oasis18
|
birdbird 發表於 18-3-27 21:13
book o左唔可以改期, 但可以取消.唔取消個場就一定要去簽場,如果唔係, 會記錄在案, 在某期限內有兩次唔簽場 ...
明白晒, 謝回覆
AX21
|
可否用小朋友名字book場?