有冇人試過楊秀惠個3 steps for減肥?得唔得?

queeniebabyy
|
自問做好多運動、但太為食又中意食澱粉質搞到肚腩好大,之前試過消腩丸唔work,
bluebear
|
Up(emoji)
lovelyec
|
請問係邊3個steps?
ih86299
|
queeniebabyy 發表於 18-3-27 21:12
自問做好多運動、但太為食又中意食澱粉質搞到肚腩好大,之前試過消腩丸唔work,
...

我有但唔係日日飲
買齊一套但多數只飲綠色
我夜晚飲完第二朝一早就去得好勁
sophialihk
|
queeniebabyy 發表於 18-3-27 21:12
...

未減到已爆一臉瘡
shanshan子
|
...

完全冇用又貴 依家轉左食另一隻
熊妹
|
lovelyec 發表於 18-3-27 23:30
請問係邊3個steps?

就係step 1 2 3 我一開始都唔知就係叫1 2 3,仲以為我朋友玩我唔同我講
熊妹
|
ih86299 發表於 18-3-27 23:36
我有但唔係日日飲
買齊一套但多數只飲綠色
我夜晚飲完第二朝一早就去得好勁

我打邊爐飲step 3係柯得最暢快柯完一身輕晒
|
shanshan子 發表於 18-3-28 00:19
完全冇用又貴 依家轉左食另一隻

係邊一隻?tkss<
|
熊妹 發表於 18-3-28 01:10
我打邊爐飲step 3係柯得最暢快柯完一身輕晒

佢係肚屙個隻屙?會唔會個肚好痛?tksss
Mary媽咪
|
...

如果你肯做運動
去youtube 度搵coffee d 片跟黎做
我有舊同事試左話收肚好work
unasze
|
...

我都好鍾意食澱粉質食物, 但只會日頭食, 夜晚完全唔食,瘦得快左

另外,每日食奇亞籽和藜麥呢D superfood 有飽肚感覺 營養價值又高, 減肥 好幫手
coo1068
|
...

一啲用都冇花左都有1萬去試佢浪費金錢
熊妹
|
queeniebabyy 發表於 18-3-28 07:45
佢係肚屙個隻屙?會唔會個肚好痛?tksss

我無飲過其他減肥飲品,呢款係我第一次飲,去廁所唔係搞肚痛個隻,但係我頭兩次係會係有爆發性既效果
|
我最後買左step 3,遲d上黎報告下
其實我只係想減走個肚腩
lyf2409
|
熊妹 發表於 18-3-28 17:47
我無飲過其他減肥飲品,呢款係我第一次飲,去廁所唔係搞肚痛個隻,但係我頭兩次係會係有爆發性既效果:laug ...

如果番緊工/長途車 就可怕啦
Bgchan
|
完全冇用
熊妹
|
lyf2409 發表於 18-3-29 08:29
如果番緊工/長途車 就可怕啦
習慣左就無頭兩次咁勁,如果怕既可以試下休息日先飲
大肉兒
|
dont waste money