書簿津貼表格

黃二少奶
|
今日收到學資處寄18/19年度O既書簿津貼表格喇,大家有申請開不妨留意下信箱
wingwing45
|
記得係5月尾前交喇
wcpcelia    發表於 18-4-14 20:53
黃二少奶
|
wingwing45 發表於 18-3-28 18:14
記得係5月尾前交喇

知道,我應該復活節後先寄
csc_cherry_chan
|
黃二少奶 發表於 18-3-28 17:54
今日收到學資處寄18/19年度O既書簿津貼表格喇,大家有申請開不妨留意下信箱

我都收到……
hudsonchui
|
我未收到'
tristawan
|
wingwing45 發表於 18-3-28 18:14
記得係5月尾前交喇

今年寫6月30日前喎
kitwong
|
我未收到喎,等我留意吓先
meii939
|
我收到,想問中學有沒有車船津貼?我見今年預印資料,沒有中學子女的名
lingyuyu
|
thx.今日未收到,聽日留意下
黃二少奶
|
meii939 發表於 18-3-28 21:03
我收到,想問中學有沒有車船津貼?我見今年預印資料,沒有中學子女的名
...

我讀書個陣中學都有車船嫁喎,不過我個個小學,我唔清楚
黃二少奶
|
大家有申請開嘅就留意下
meii939
|
黃二少奶 發表於 18-3-28 21:10
我讀書個陣中學都有車船嫁喎,不過我個個小學,我唔清楚

明天打電話問下先,thx
CZita
|
請問有冇人有今年17/18年的自述表,我不見了,可以pm我

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
粵來越好
|

甘如果搬左,地址變左糸米收吾到信?怎麼辦?
黃二少奶
|
粵來越好 發表於 18-4-8 02:29
甘如果搬左,地址變左糸米收吾到信?怎麼辦?
搬屋要通知學資處喎,唔係寄唔到俾你,我填好表寄埋喇
ting.kong
|
...

我果張有印子女個名架
ting.kong
|
...

你係咪第一年申請車船冿貼?如果係要自己填番
meii939
|
ting.kong 發表於 18-4-8 18:55
我果張有印子女個名架

唔知點解,我有印細女,冇印大仔
meii939
|
ting.kong 發表於 18-4-8 18:56
你係咪第一年申請車船冿貼?如果係要自己填番

唔係呀,我年年申請,一個小四,一個中一
HKL.3
|

唔好意思順便想問下,唔係第一次申請,除左糧單/稅單要交,其他身份證同銀行户口號碼個啲副本係咪唔需要架喇? 上年我填完交左但又唔記得左要唔要