有冇媽媽join產後紮肚?

。迷迭香。
|
而家7個幾月,過兩個月就生,搵定應該差吾多(emoji)(emoji)(emoji)
有冇媽媽試過有好推介?
我格左幾間價,各位有冇聽過perfect mom to be?手勢好吾好work吾work?
mavisshek
|
我都想知呀,同埋可以有得揀埋按全身就好嘞
。迷迭香。
|
mavisshek 發表於 18-3-29 01:56
我都想知呀,同埋可以有得揀埋按全身就好嘞

基本上全部都係按全身呀!
mavisshek
|
好多都只按肚,或包肩頸/背/胸,全身要加錢
。迷迭香。
|
mavisshek 發表於 18-3-29 02:06
好多都只按肚,或包肩頸/背/胸,全身要加錢

吾係啊 我睇全部都係按全身(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
你睇邊間呀?
mavisshek
|
。迷迭香。 發表於 18-3-29 02:17
吾係啊 我睇全部都係按全身(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
你睇邊間呀?

問過好多間
leung1110
|
。迷迭香。 發表於 18-3-29 01:21
而家7個幾月,過兩個月就生,搵定應該差吾多(emoji)(emoji)(emoji)
有冇媽媽試過有好推介?
我格左幾間價, ...

個療程幾錢?上門定要去門市做?
ambermatt
|
你睇邊間呀?

我睇好多間都係按肚,全身加錢。
FZZZ
|
你睇邊間呀?

边間呀?有好介紹?
fafalui
|
我見謝安期個間都幾貴成2 千蚊次。
有冇人試過work ng work ?
NamNam321
|
試唔試自己紮? 我朋友自己紮咗一星期都修薑返好多
zoeychung25
|
我做左呀,都係d媽媽推介的,上門做,幾好,係修倒腰
meiiem
|
回覆 zoeychung25 的帖子

想問你做果個貴唔貴, 有無詳細資料, 謝謝.

heidilun
|
各位靚媽,我是專業嘅紮肚師,可安排上門紮肚及腹部按摩療程

療程系幫坐月/產後很久調理腹部肌肉及淋巴系統循環,可幫助收復盤骨,腰酸背痛及恢復產前狀態!大大減低產後抑鬱!為愛靚嘅仕系修身嘅終身事業出一點力!

有意請電郵給我,查詢詳細資料,謝謝留意
sheeplady
|
NamNam321 發表於 18-4-19 00:15
試唔試自己紮? 我朋友自己紮咗一星期都修薑返好多

自己紮會唔會好麻煩架?
moneyringo
|
有冇媽媽試過有好推介?
我格左幾間價, ...

我試過cheerbaby 都ok
JD930
|
有冇媽媽試過有好推介?
我格左幾間價, ...

我有幾位朋友都搵咗湯怡家姐嗰間,
我見我個媽媽group唔少媽媽都話呢間好好同埋好平
我都諗住join呢間

love_sukaa
|
JD930 發表於 18-10-23 09:41
我都諗住join呢間

呢間咩價錢呀?
JD930
|
love_sukaa 發表於 18-10-23 10:10
呢間咩價錢呀?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Nattylee
|
JD930 發表於 18-10-23 09:41
我都諗住join呢間

Could u please pm details? thank you!