自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

cattz288 發表於 18-3-29 19:45
如果整回鄉咭, 建議你搵中旅社附近果d映相舖, 佢地平d又勁pro, 執相好快手架
...

快圖美執相嗎?

伯爵府

最關心BB問題熱投勳章

cindy618 發表於 18-3-29 18:25
CD for日後自己print?

CD都可以for你自己online整passport upload 相,勁方便

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

cindy618 發表於 18-3-29 18:41
以為影到滿意添

當然不是

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

tsung 發表於 18-3-29 20:27
當然不是

佢幫我影4次,都係核突
原來唔執相添

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Birzzle 發表於 18-3-29 20:27

CD都可以for你自己online整passport upload 相,勁方便:joy ...

咁不如淨要cd收平d
放下自在

伯爵府

cindy618 發表於 18-3-29 19:39
有無唔使8張架?

好似最低數量

珍珠宮

cindy618 發表於 18-3-29 18:01
一影就有4張嗎?

帶小朋友影學生相就多數快圖美(又一城及金鐘分店),影過幾次都有耐性有心機(我小朋友得幾歲),揀好先曬,完全滿意。大概$100上落(我冇要CD)
自己就其他影樓影,會化妝、簡單整頭,執相靚d。好似大概三百幾冇CD。

珍珠宮

cindy618 發表於 18-3-29 20:10
快圖美執相嗎?

快圖美唔會執㗎,但會俾你揀相到啱。如果冇太高要求,我覺得化左淡妝去影都足夠。所以小朋友/學生多數影得唔差,後生皮膚夠白淨!

瑪瑙宮

fupigpig 發表於 18-3-29 21:20
快圖美唔會執㗎,但會俾你揀相到啱。如果冇太高要求,我覺得化左淡妝去影都足夠。所以小朋友/學生多數影得 ...

我就係淡粧,但唔靚

男爵府

cattz288 發表於 18-3-29 19:37
唔滿意可唔可以唔收貨??

我唔知佢果度係唔係規矩,要比咗錢先影相,但冇諗過佢影得咁衰,揀相時見到都嚇一跳,但我都費事嘈,果分鐘亦冇諗要佢再影過,只係決定以後都唔會再去快圖美影相。

珍珠宮

sunshine-lover 發表於 18-3-29 21:51
我唔知佢果度係唔係規矩,要比咗錢先影相,但冇諗過佢影得咁衰,揀相時見到都嚇一跳,但我都費事嘈,果分 ...

我之前帶小朋友去快圖美影時,我當日冇化妝,我問佢可唔可以幫我影一張試睇,唔ok就考慮下次化妝先再嚟,佢即幫我影!
我嗰次係金鐘,半年內嘅事咋!兼唔係冇客,因為我廢事拖小朋友行太遠,喺鋪附近行吓企吓,由我影到攞相,一路有客兼要排隊攞相影相。
我估係個別分店d職員做法不同啦!

珍珠宮

cindy618 發表於 18-3-29 21:32
我就係淡粧,但唔靚

咁你一係打聽吓邊間影得好先去、一係搵有化妝嗰d囉,我見d小朋友學校面試都搵呢d影,如果for見工相,有埋衫借tim。

瑪瑙宮

sunshine-lover 發表於 18-3-29 21:51
我唔知佢果度係唔係規矩,要比咗錢先影相,但冇諗過佢影得咁衰,揀相時見到都嚇一跳,但我都費事嘈,果分 ...

我影完先收錢呀

男爵府

回覆樓主

快圖美我早兩日影完攞相時,佢話可以7天內不滿意可以返去影過喎,btw我影咗2、3張可以揀,小朋友15months影個人都會引小朋友望鏡頭,服務幾好

大宅

Phyllisyam 發表於 18-3-29 23:28
快圖美我早兩日影完攞相時,佢話可以7天內不滿意可以返去影過喎,btw我影咗2、3張可以揀,小朋友15months影 ...

原來可以7天內退咁好

阿女要換passport,諗住去快圖美比貴d影張靚d既証件相,點知影出黎勁核突,由於係婆婆帶佢影,返到黎都冇得講,真心覺得個staff好唔掂,佢自己都唔會用張咁核突既相啦

而家徙左95蚊,掉又唔係,用又唔係

男爵府

aquarius721 發表於 18-3-29 23:54
原來可以7天內退咁好

阿女要換passport,諗住去快圖美比貴d影張靚d既証件相,點知影出黎勁核突,由於係婆 ...

我在馬鞍山嗰間係咁講,我仲話咁好嘅

子爵府

cattz288 發表於 18-3-29 19:45
如果整回鄉咭, 建議你搵中旅社附近果d映相舖, 佢地平d又勁pro, 執相好快手架
...

無錯,$40已經有6張及cd,唔滿意可以補影。幾好。
]

大宅

回覆樓主:

快圖美會執少少相,我覺得影得幾好

瑪瑙宮

Phyllisyam 發表於 18-3-29 23:28
快圖美我早兩日影完攞相時,佢話可以7天內不滿意可以返去影過喎,btw我影咗2、3張可以揀,小朋友15months影 ...

真係?我望下得唔得先

男爵府

回覆樓主

原來係10天內

首頁

尾頁

跳至