親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 pomanlife 的帖子

你好,可以pm司機資料比我嗎?感謝
17/2  3.14 kg23/2  3.28 kg01/3  3.40 kg07/3  3.61 kg17/3  4.14 kg22/5  6.43 kg24/6  7.20 kg

別墅

pomanlife 發表於 18-11-9 09:00
呢排小開電腦,如果需要請pm 我回覆

你地,請問可以pm司機資料嗎?

大宅

可否PM 包車資料,thanks

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

anganglee 發表於 18-11-15 15:07
check pm

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

anganglee 發表於 18-11-15 15:07
check pm

彩鑽殿

fionafiona 發表於 18-11-10 12:24

你好,可以pm司機資料比我嗎?感謝
check pm

大宅

你好! 想問可否PM 司機資料給我呀....謝謝!

大宅

你好!可否pm包車司機資料,謝謝!

複式洋房

pomanlife 發表於 18-11-15 21:08
check pm

請問可以pm司機資料嗎?謝謝

大宅

可以pm 司機資料給我嗎?Thanks

大宅

BB防敏心得分享勳章

回覆樓主

jm,請問可以比司機資料我呀,thx

大宅

pomanlife 發表於 18-3-30 13:32

零晨到新加坡,到酒店check in之後瞓左幾粒鐘就起身,8點搞 ...

你好,想要司機資料,可以pm我嗎?

複式洋房

回覆樓主:

可否pm司機資料?

複式洋房

樓主多謝你的分享.. 我也想要司機聯絡... 可否PM 埋我?

大宅

回覆樓主:

我1月跟永安去 但未成團 新加坡好似舒服過香港環境

複式洋房

你好!可否pm包車司機資料,謝謝!

複式洋房

pomanlife 發表於 18-3-30 20:00
雖然車費貴,但都值得去睇螢火蟲,香港睇唔到,就算比你睇到可能都只係一兩粒蟲,唔會成棵樹都係,我之前 ...

請問下有冇新山司機資料呀?

大宅

May I have the driver’s info? Please !!!

大宅

你好,想要包車資料,謝謝(emoji)(emoji)還有,想問問第一晚係住邊間酒店?

彩鑽殿

BEBEkawaii 發表於 18-12-22 15:10
我1月跟永安去 但未成團 新加坡好似舒服過香港環境

我個人覺得馬來西亞嗰邊啲天氣舒服喎, 風都涼好多, 唔知係咪冇新加坡咁多高樓大廈

首頁

尾頁

跳至