親子旅遊

跳至

首頁
56789...18

尾頁

大宅

可以比司機資料給我嗎?Thx!

男爵府

王國教室勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

麻煩你可唔可以pm個司機資料比我。謝謝~

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆 pomanlife 的帖子

可否PM我司機資料?請問星加坡去LEGOLAND是否SG75 / 程?

THANKS

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

另外想問樓主﹐節慶酒店你住過覺得OK唔OK呀?
睇評價就一般﹐但佢平過硬石..........兩間都包門票

別墅

回覆樓主

可以比司機資料給我嗎?Thx! (emoji)(emoji)

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

wendyaupooh 發表於 18-4-27 10:44
另外想問樓主﹐節慶酒店你住過覺得OK唔OK呀?
睇評價就一般﹐但佢平過硬石..........兩間都包門票 ...
我覺得都OK呀, 不過閣樓張兒童床被舖較舊, 浴室和廁所都有過我香港間房

還有個小露台, 可以望到纜車, 但太多樹, 我朝早好容易比雀聲嘈醒

櫃台CHECK IN/OUT D人都算有禮貌既, 有一個個樣應該地道新加坡人, 望上去比較HILL D

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

wendyaupooh 發表於 18-4-27 10:35

可否PM我司機資料?請問星加坡去LEGOLAND是否SG75 / 程?
CHECK PM

SG75/程係七人車價錢, 一家4口坐都好夠

大宅

可否給包車司機資料我,2/7出發,謝謝!

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

想知包車司機資料, 可否PM給我呢? THANKS!

洋房

樓主: 可否PM我司機資料?THX THX

彩鑽殿

cathyko729 發表於 18-4-30 16:48
樓主: 可否PM我司機資料?THX THX
CHECK PM

伯爵府

瞓得好勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

pomanlife 發表於 18-4-1 08:43
司機朝早8點到新加坡酒店接我地(boss hotel),司機住新山,佢話朝早3點就起身過來等,送到我地到legolan ...

可唔可以pm司機資料,謝!

伯爵府

pomanlife 發表於 18-4-1 14:43
地鐵出閘後見到大大個指示牌寫住t4,但原來t4和t1-3係唔相連,嗰度有指示教坐單程接駁巴士到t4,如坐cx到t4 ...

坐CX,係T4落機,係咪一樣要坐一程車先到MRT

伯爵府

pomanlife 發表於 18-4-2 11:44
即係睇完螢火蟲,如果想去食榴連就加多SGD10車費比司機,對嗎?===》對的,當飯後水果,食完返酒店休息:fu ...

食埋榴槤幾點返到酒店?

琥珀宮

-

彩鑽殿

Viann1230 發表於 18-5-1 23:25
坐CX,係T4落機,係咪一樣要坐一程車先到MRT
我建議不如直接CALL車到酒店, 唔需要煩

彩鑽殿

Viann1230 發表於 18-5-1 23:26
食埋榴槤幾點返到酒店?
晚上十點零

禁止訪問

子爵府

請問可以PM我新加坡司機資料嗎? 謝謝

男爵府

pomanlife 發表於 18-3-31 08:44
呢間個司機好好呀!由接機,來回新山,去睇螢火蟲,都係佢跟,司機好nice

Could you pls pm the driver info to me? Many thanks

首頁
56789...18

尾頁

跳至