星加坡+新山 榴槤、螢火蟲、海鮮之旅

Katehokei
|
pomanlife 發表於 18-4-4 19:15
係呀!其實食海鮮d蟹都同新加坡差唔多價錢

請問有無榴槤檔名或地址? 謝!
pomanlife
|
Katehokei 發表於 18-4-4 20:09
請問有無榴槤檔名或地址? 謝!

冇呀!唔好意思
維他魚
|
請問知唔知住節慶係咪已經唔用得hard rock個泳池,谢谢!
ttjl7
|

pomanlife
|
維他魚 發表於 18-4-5 09:10
請問知唔知住節慶係咪已經唔用得hard rock個泳池,谢谢!

我冇用泳池,見adventure cove 都有水玩
pomanlife
|
ttjl7 發表於 18-4-6 17:23

咁遲架
ttjl7
|
pomanlife 發表於 18-4-6 19:04
咁遲架

pomanlife
|
ttjl7 發表於 18-4-6 21:02

請你食

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
pomanlife
|
ttjl7 發表於 18-4-6 21:02

還有還有⋯⋯⋯⋯肉骨茶

ttjl7
|
pomanlife 發表於 18-4-6 21:05
請你食

ttjl7
|
pomanlife 發表於 18-4-6 21:07
還有還有⋯⋯⋯⋯肉骨茶

kmpurin
|

很精彩

維他魚
|
pomanlife 發表於 18-4-6 19:03
我冇用泳池,見adventure cove 都有水玩

Thanks
pomanlife
|
在新山食海鮮不一定要去海濱樓,上一次去海番村,在魚排上食海鮮,也有別一番風味

(價錢差不多)

coney
|
我想問包車5點到10點或9點, 去吃海鮮加睇螢火蟲, 再來一個吃生果. 一共幾多錢SG? 你地包的是七人車嗎?
THANK YOU!
Ed_eddie
|
pomanlife 發表於 18-3-30 13:43
第二天約左司機早上8點就由酒店出來legoland,估唔到到左關口就排晒長長的車龍等過關:surprised ...

可否pm 包車司機資料. Thank you
pomanlife
|
coney 發表於 18-4-9 14:16
我想問包車5點到10點或9點, 去吃海鮮加睇螢火蟲, 再來一個吃生果. 一共幾多錢SG? 你地包的是七人車嗎?
THA ...

去睇螢火蟲+車去食海鮮七人車SGD130

如果加埋車去食榴連,只需加多SGD10
pomanlife
|
Ed_eddie 發表於 18-4-9 18:08
可否pm 包車司機資料. Thank you
check pm
siushuk
|
可以pm包車司機資料嗎?謝謝!
bloodwong
|
pomanlife 發表於 18-3-30 13:53
去到天氣唔熱,又冇雨,樂園冇乜人排隊,第一日三點幾就玩晒樂園,攞到房就上房休息一下,等司機到就去食海 ...
想問RM你係點唱??ATM? 香港兌? 定當地找換店??
個RATE而家係幾多??
HK最平HSBC都要兌2...