自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

禁止訪問

子爵府

畀面勳章

回覆樓主

學拉丁舞會性早熟,學芭蕾舞又整到隻腳畸形,我打算叫個女學下整餅,烹調果d算了,起碼有餐食下!

侯爵府

Yukyuk 發表於 18-4-2 08:21
意識形態影響......

不嬲都唔贊成咁細個學拉丁舞。

都唔知咁細學依D舞做乜

男爵府

对發育有無影響都好,我不嬲都覺得拉丁舞兒童不宜

hungng    發表於 19-7-28 00:45

珍珠宮

大力大力 發表於 18-4-2 08:12
浙江杭州九歲女童豆豆,不但個子長得比同齡孩子高,乳房更早在兩年前開始發育,如同少女。求醫後,豆豆的骨 ...
我覺得小孩子學土風舞較為合適。

侯爵府

醒目開學勳章

bigyanb 發表於 18-4-2 11:41
都唔知咁細學依D舞做乜

我有聽過爭男舞伴。

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

甄太太 發表於 18-4-2 11:40
學拉丁舞會性早熟,學芭蕾舞又整到隻腳畸形,我打算叫個女學下整餅,烹調果d算了,起碼有餐食下!
...

我果個學中國舞,唔知有咩好
你若盛開, 蝴蝶便來!

水晶宮

回覆樓主

鍾意睇大人跳,小朋友就⋯唔係我仔女,冇意見
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

子爵府

worriemama 發表於 18-4-2 11:32
嗯,其實依家小朋友普遍早熟。唔跳拉丁就一定唔會早發育嗎?跳左拉丁又一定會早發育嗎?唔跳拉丁就一定唔 ...會誘惑異性嗎?跳左拉丁就一定會誘惑異性嗎?跳左拉丁就一定會早失身?唔跳拉丁就一定處女到18?

其實凡事都有幾面。家長自行選擇即可。無一定對錯。

利申,我小朋友有學。我自己的選擇。打死無怨。自行承擔風險後果。

係跳舞技巧上, 會吾會越見挑逗越叫跳得好呢?

意識影響一切係事實, 呢個影響吾係按鈕式即時性的, 影響看得到時已難返了

子爵府

bmuimami 發表於 18-4-2 12:10
鍾意睇大人跳,小朋友就⋯唔係我仔女,冇意見

人地個仔女, 跳咪跳囉.... 咁梗係~

子爵府

超級特務 發表於 18-4-2 12:02
我果個學中國舞,唔知有咩好

KEEP 住做一樣運動吾錯呀~

姿態亦見優美

子爵府

回覆樓主:

子爵府

回覆樓主

個人覺得女仔跳拉丁舞好好看,但實在好易造成有發姣舞孃的感覺!如果我有個女,我會叫佢學ballet,感覺高雅D

侯爵府

開心吸收勳章

回覆樓主

我對小朋友學拉丁反感,模仿大人扭動,女方衣著性感,9,10歳小朋友有需要嗎,早幾年有個15歲女仔同男導師跳到情到濃時發生性行為!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

不嬲覺得小朋友跳拉丁舞好
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

回覆樓主

拉丁舞是表達兩性關係的性感舞蹈,跟本唔適合小朋友跳

侯爵府

畀面勳章

MrsSingSing 發表於 18-4-2 09:24
有同學4歲學始學拉丁,跳得好好拎好多獎。今年10歲,唔見發育、早熟,
但就成日覺得自己好靚,成日話邊個邊 ...

慘,自以為是
Nice to meet you!

男爵府

虎到金來勳章 hashtag影視迷勳章

Gee! 發表於 18-4-2 12:38
拉丁舞是表達兩性關係的性感舞蹈,跟本唔適合小朋友跳

有同感

伯爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

拉丁舞係動作好誘人,其實跳得幾靚。
只係我自己保守,唔想個女太性感啫。

侯爵府

畀面勳章

願我能 發表於 18-4-2 11:12
我朋友個女學拉丁,佢10歲左右,成個溫碧霞咁,成日將長頭髮撥埋一邊,之後有意無意咁好似拍洗頭水廣告一樣 ...

其實本身呢d女仔都係貪靚
Nice to meet you!

首頁
12345...11

尾頁

跳至