我咁既斑打1064有用嗎?

HAPPY_YY
|
想去a+試下 最緊要唔hand sell 之前去過某d美容簡直黑店 但有冇人去過a+好嗎?
又想人講打完會起粒粒 真的嗎?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
elfish13
|
唔會話冇用既 但打皮秒會好d lor
hazel.w
|
皮秒好好多,打既次數又小d,對皮膚既副作用又低d
wendy_1125
|
HAPPY_YY 發表於 18-4-2 13:24
想去a+試下 最緊要唔hand sell 之前去過某d美容簡直黑店 但有冇人去過a+好嗎?
又想人講打完會起粒粒 真的 ...

我之前塊面又係同你差不多 我去左打皮秒
淡左好多
HAPPY_YY
|
wendy_1125 發表於 18-4-2 19:13
淡左好多

幾錢?要打幾次?
HAPPY_YY
|
wendy_1125 發表於 18-4-2 19:13
淡左好多

其實化妝唔覺 但自己接受唔到 哈哈
wendy_1125
|
HAPPY_YY 發表於 18-4-2 19:14
其實化妝唔覺 但自己接受唔到 哈哈

好似萬幾 3次
wendy_1125
|
wendy_1125 發表於 18-4-2 19:15
好似萬幾 3次

你又唔好深 應該無我咁麻煩(emoji)(emoji)
wendy_1125
|

6次先岩
HAPPY_YY
|

後日去a+睇下先 因為我怕join package
wendy_1125
|
HAPPY_YY 發表於 18-4-2 19:18
後日去a+睇下先 因為我怕join package

要join架咩
skmibb
|

第1次打嗎?
HAPPY_YY
|
skmibb 發表於 18-4-2 20:25
第1次打嗎?

停左幾年冇打
skmibb
|
HAPPY_YY 發表於 18-4-2 20:32
停左幾年冇打

啊!
咁之前做了幾多次才見效?
HAPPY_YY
|
skmibb 發表於 18-4-2 20:38
啊!
咁之前做了幾多次才見效?

5-7
skmibb
|
HAPPY_YY 發表於 18-4-2 20:39
5-7

啊!
聽人講見效後,最好都每1-2年做次保養(視乎情況啦!)
但如果想效果快,啲人一定推介皮秒,可惜價錢貴2-3倍。
leybb
|
如果係荷爾蒙斑就未必得啦.
cinda72.
|

你係皮膚白,顯得果個位置深啫,打1064打番2,3次應該問題不大啦
HAPPY_YY
|
cinda72. 發表於 18-4-3 10:24
你係皮膚白,顯得果個位置深啫,打1064打番2,3次應該問題不大啦

我都係咁諗 謝謝
HAPPY_YY
|
cinda72. 發表於 18-4-3 10:24

化左妝會淡點

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊