家庭理財

跳至

首頁

尾頁

大宅

唔知係咪真嘅呢?安唔安全?有冇人試過?

珍珠宮

回覆樓主:

我都試几百
近來瘋狂用衣車 梳化套 咕臣 床單 枕袋 被袋 背包都做過   

大宅

mvshop8888 發表於 18-4-2 19:01
我都試几百

試過收幾百?

珍珠宮

catherine13 發表於 18-4-2 19:13
試過收幾百?

試買几百

珍珠宮

catherine13 發表於 18-4-2 19:13
試過收幾百?

你有否買吖?

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

catherine13 發表於 18-4-2 14:29

做緊幾皮人仔,日日計息

男爵府

patpat904 發表於 18-4-3 15:27
做緊幾皮人仔,日日計息
係咪要有國內銀行戶口?

大宅

bb12345 發表於 18-4-3 18:36
係咪要有國內銀行戶口?

同問

大宅

mvshop8888 發表於 18-4-3 14:41
你有否買吖?

仲未,諗住下星期先,到時再講下

大宅

bb12345 發表於 18-4-3 18:36
係咪要有國內銀行戶口?

應該要,因為我係用大陸戶口入錢落微信

珍珠宮

買咗二千,每日有二毫四利息

翡翠宮

回覆樓主:

微信買咗幾萬,另外推介玩京東金融app,小金庫都有4.6厘以上,「零用钱」可以喺京東網購,好比餘額寶可以淘寶一樣。

钱的事,京东金融很行。下载京东金融App领取新手专享礼包!https://open.weixin.qq.com/connect/oauth2/authorize?appid=wx94f18f5f99c2e393&redirect_uri=https%3a%2f%2fjrappgw.jd.com%2fwxjdissue%2fjdissueWX%2fview%3furl%3dhttps%253A%252F%252Fm.jr.jd.com%252Fintegrate%252FinviteFriendsTwo%252Fhtml%252Fweixin.html%253FshareId%253D5292584&response_type=code&scope=snsapi_userinfo&state=1#wechat_redirect&utm_source=Android&utm_term=duanxin

大宅

回覆樓主

剛剛用咗$200買入,明天啲錢返嚟,原來佢唔可以用微信入邊啲錢,要用銀行咭嘅錢

大宅

lyh80115 發表於 18-4-3 19:37
微信買咗幾萬,另外推介玩京東金融app,小金庫都有4.6厘以上,「零用钱」可以喺京東網購,好比餘額寶可以淘 ...

專家

複式洋房

lyh80115 發表於 18-4-3 19:37
微信買咗幾萬,另外推介玩京東金融app,小金庫都有4.6厘以上,「零用钱」可以喺京東網購,好比餘額寶可以淘 ...

鏈結開唔到, 同埋點解喺play store 搵唔到京東金融個app 既?? 請問係咪係京東app 裡面? (emoji)

大宅

catherine13 發表於 18-4-3 22:44
剛剛用咗$200買入,明天啲錢返嚟,原來佢唔可以用微信入邊啲錢,要用銀行咭嘅錢
...

請問係未要將wechat地區轉左中國先可以買?

珍珠宮

今天跌返去4.6%

翡翠宮

sesamenyuzu 發表於 18-4-4 01:33
鏈結開唔到, 同埋點解喺play store 搵唔到京東金融個app 既?? 請問係咪係京東app 裡面? (emoji)
...

之前係微信分享link,試下官網下載啦。play store無上架,京東商城都係近年先喺play上架。淘寶之餘玩埋京東商城,多個網站格價先可以慳多啲。

https://m.jr.jd.com/spe/downloadApp/index.html?id=195&ifAutoDlApp=0&ifAwakeApp=1&source=baidu&qingfrom=pcurl/

複式洋房

lyh80115 發表於 18-4-4 08:11
之前係微信分享link,試下官網下載啦。play store無上架,京東商城都係近年先喺play上架。淘寶之餘玩埋京 ...

唔該曬! 因為你認識左京東, 之前買左隻唯樂手錶, 都戴左幾個月喇 (emoji)(emoji)(emoji)

男爵府

wendyau 發表於 18-4-4 03:49
請問係未要將wechat地區轉左中國先可以買?
我錢包轉唔到中國

首頁

尾頁

跳至