行山團

yan0915
|
唔知大家有冇新手路線可介紹呢?
因為自己係新手同埋好難約到朋友行山,想睇下有冇朋友一齊行山.....
之前只係行屯門藍地水塘個邊,希望有條易行既路線

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
333s    發表於 18-8-31 21:58
亮燈
|
yan0915 發表於 18-4-2 14:55
因為自己係新手同埋好難約到朋友行山,想睇下有冇朋友一齊行山.....
之前 ...

剛剛前幾日朋友帶我去,由五塊田行去布袋澳,風景好靚。

acbeans
|
之前 ...

你呢條路線點去?
yan0915
|
acbeans 發表於 18-4-3 11:48
你呢條路線點去?

由屯門出發去麥理浩徑10段一直上,有梯級多,但都舒服既
maggielin
|
add 我啦,很想去行,但是怕行錯,星期六OK
kenix_kwok
|
好靚 我淨係識行香港仔水塘咋

curry451
|
亮燈 發表於 18-4-3 09:46
剛剛前幾日朋友帶我去,由五塊田行去布袋澳,風景好靚。

有機會去下蒲台島,易行風景好
Lam12_12
|
行山我都岩呀(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
你們有開group嘛?
亮燈
|
curry451 發表於 18-8-12 16:02
有機會去下蒲台島,易行風景好

謝謝
Selinaomcheung
|
我通常由 旭龢道行上山頂
kenix_kwok
|
Lam12_12 發表於 18-8-12 22:41
行山我都岩呀(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
你們有開group嘛?

我都想入谷
333s
|
之前 ...

屯門人的後山| 隱世水塘屯門徑

kit2004
|
之前 ...

吊鐘花係米係天梯上面?我上次行唔到天梯,好辛苦
s160656
|
想問下年齡層點?
有冇80後既行山團?
yan0915
|
kit2004 發表於 18-9-1 15:41
吊鐘花係米係天梯上面?我上次行唔到天梯,好辛苦

搵次一齊行
yan0915
|
s160656 發表於 18-9-9 20:31
想問下年齡層點?
有冇80後既行山團?

我係80後
yan0915
|
唔好意思,前排較忙,現在有空閒,有冇人有興趣行下山?
tsung
|
kenix_kwok 發表於 18-8-11 20:57
好靚 我淨係識行香港仔水塘咋

s160656
|
yan0915 發表於 18-9-10 10:03
唔好意思,前排較忙,現在有空閒,有冇人有興趣行下山?
我得星期日得

christyyan
|
我有興趣