派咩散水餅好? 除曲奇和蛋糕還有其他好提議?

adorable_boy
|
如題
hellowinn
|

水果杯,芒果糯米糍
good_pig
|
其實如果一件餅都廿幾蚊, 我會叫茶記下午茶餐
sarali
|
good_pig 發表於 18-4-3 23:37
其實如果一件餅都廿幾蚊, 我會叫茶記下午茶餐

我公司不可咁大陣仗,只可 drinks or cake, ice cream 也可
wcpcelia    發表於 18-4-4 10:16
rose-mag
|
以前公司散水餅有試過茶記茶餐,麥記套餐,自己整滷水雞翼,檸檬批。。。
charmingsam
|
我送咗milktop雪糕
Y_____Y
|
我之前訂一家facebook叫“冬甩aloha香港”(全英文的id)的冬甩,大受同事歡迎。
獨立包裝,價錢相宜,而且店主好肯就地點。
有朋友幫襯佢既cakepop同donutpop都好可愛。
adorable_boy
|

煩在我公司係做曲奇和蛋糕,唔會買人地曲奇做散水餅,同事大多是經理又成日不在office,叫下午茶有難度,所以好難諗

bestgood
|
細樽果jam,蜜糖
LOVEJELLY
|
adorable_boy 發表於 18-4-3 23:52
煩在我公司係做曲奇和蛋糕,唔會買人地曲奇做山水餅,同事大多是經理又成日不在office, 叫下午茶有難度, ...

派咖啡卷
good_pig
|
sarali 發表於 18-4-3 23:41
我公司不可咁大陣仗,只可 drinks or cake, ice cream 也可

咁cake....

我覺得最緊要公司附近方便買
ms_orange
|
最近派左朱古力因爲公司經常唔齊人,咁可以交枱面留張字條say goodbye
crystal媽咪
|
我試過自製朱古力
tttt709394
|
水果
wyl
|
雪糕杯,雪喺雪柜,出個email話俾大家知你走了,雪柜有雪榚杯請自便。
咬香口膠
|
呢個post好, 收藏左先
20150618bb
|
adorable_boy 發表於 18-4-3 23:35
如題
只是名稱,可買其他食物
Ashleycorina
|
adorable_boy 發表於 18-4-3 23:52
煩在我公司係做曲奇和蛋糕,唔會買人地曲奇做散水餅,同事大多是經理又成日不在office,叫下午茶有難度,所 ...

其實真係有人唔食甜點,無得請下午茶,不如買咸的零食,一人一小盒。
例如nuts, pork jerky 之類
kmbb519
|
蛋撻, 雪糕
日本成
|
我試過買d獨立包裝嘅糖同朱古力返來,之後去書局買細細個袋仔同鐵線入起佢,整成小禮物包,用來分比人,一人一包仔,幾靚又唔驚話要即刻食