家營減肥85折(唔使挨餓,唔洗做運動)

wcwchk
|
各位JM,如果你地想join家營減肥,講我個名同會員號碼有85折,可以PM我

你地去美容板會search到好多人既分享,真係唔使挨餓,唔洗做運動都減到

5月1日前好join喇,而家折左$2150一個月,遲下折左要$2380一個月架(正價$2800)

PS:你有野都可以pm我,我而家仲join緊,營養師係Sasa

kimting
|
wcwchk 發表於 18-4-4 17:46
各位JM,如果你地想join家營減肥,講我個名同會員號碼有85折,可以PM我

你地去美容板會search到好多人既分 ...

Can u pm your member number? Thx
wcwchk
|
kimting 發表於 18-4-5 03:43
Can u pm your member number? Thx
Pm左,你睇睇
wcwchk
|
up
yoyoyau1981
|
有興趣,可pm嗎?thx
wcwchk
|
yoyoyau1981 發表於 18-4-6 11:14
有興趣,可pm嗎?thx
PM了,pls check
babyloveyou0329
|
我都想join
wcwchk
|
babyloveyou0329 發表於 18-4-8 09:14
我都想join
sukip
|
我都想join
wcwchk
|
sukip 發表於 18-4-12 21:52
我都想join

pandacsl
|
有興趣,可以pm我嗎?
wcwchk
|
pandacsl 發表於 18-4-13 19:15
有興趣,可以pm我嗎?
daudau23
|
wcwchk 發表於 18-4-13 06:31

請Pm
wcwchk
|
daudau23 發表於 18-4-25 16:35
請Pm

kathysys
|
請pm
wcwchk
|
回覆 kathysys 的帖子

PWNg
|

我想join!可以比個會員號碼同名我嗎?
mickeymannnn
|
Please pm
yanyantobby
|

我都想join,有冇人可以俾member no. 或者介紹人名俾我
claracheung
|

想join,可pm我member no嗎?thx