請問楓林網D劇可唔可以下載架?

fawong
|
如題, 我揾黎揾去都冇download 個制嘅?
blackberry
|
不可以
fawong    發表於 18-4-5 09:05
mini_mushroom
|
只可以在線看
wcpcelia    發表於 18-4-5 11:08
fawong    發表於 18-4-5 09:06
1998Ruby1998
|
可以啊,我成套劇都係咁 download,不過我係用外援。
sharon_pig
|
1998Ruby1998 發表於 18-4-5 05:33

唔明
fawong
|
1998Ruby1998 發表於 18-4-5 05:33
我都唔明,我用 ipad 同 android 手機睇,請指教係咪要downloand d 其他 apps 先呢? thx
fattymama
|
回覆 sharon_pig 的帖子

用迅雷就可以下載.
ryan_mami
|
fattymama 發表於 18-4-5 09:13

用迅雷就可以下載.

手機迅雷嗎?
fattymama
|
回覆 ryan_mami 的帖子

我專用一陪 laptop去download d劇集.
1998Ruby1998
|
回覆 fawong 的帖子

我係用手提電腦睇,用 Chrome。Chrome 有個下載商店畀你下載 Extensions,有唔少都係 d 「unblock xxx」、「capture 畫面影片」嘅 Tools。我依家用緊 Unblock 優酷(可以 unblock 埋土豆)、Youtube 廣告 Block(唔洗睇任何廣告)同 下載版面影片。我長年唔係香港住,所以一定要上網睇,d 有 TVB 劇嘅網站經常有死 download link,所以未必有得畀你成套完整慢慢睇/download。
SARIDON
|
我用bt
Chowying
|

用迅雷就可以下載.

呢個我攪極都唔識用
fawong
|
1998Ruby1998 發表於 18-4-5 13:36

我係用手提電腦睇,用 Chrome。Chrome 有個下載商店畀你下載 Extensions,有唔少都係 ...

多謝你咁詳細解釋, 等我慢慢試吓先
fawong
|
SARIDON 發表於 18-4-5 16:57
我用bt

請問什麽是 bt? bk 就知
fawong
|

用迅雷就可以下載.

點解google play store 冇迅雷嘅呢?
fattymama
|

我只係就咁search迅雷,入去download佢嘅下載器,
咁就得架啦.
我裝咗好耐,
唔知e+有冇唔同.
SARIDON
|
fawong 發表於 18-4-5 17:44
請問什麽是 bt? bk 就知

類似迅雷嘅一種 download模式
fawong
|
fattymama 發表於 18-4-5 19:31

我只係就咁search迅雷,入去download佢嘅下載器,

Download 咗,但格式唔啱用唔倒,激氣
fawong
|
SARIDON 發表於 18-4-5 23:03
類似迅雷嘅一種 download模式

thx
裝修師傅
|
網頁可以睇到嘅都可以下載