有無係pure 做gym既jm?

micky320
|
以前join過舒服X 感覺黑店
對pure gym 有興趣,想知入面d教練ok嗎?
月費幾多? 謝謝
Beiku
|
micky320 發表於 18-4-5 16:48
月費幾多? 謝謝

Pure好ok,唔hard sell。我喺中環日日做,從來冇教練來sell過我嘢。我個plan$9xx一個月,只限中環店
chanhei267
|
旺角有冇架?
Rowena
|
chanhei267 發表於 18-5-10 21:19
旺角有冇架?

原來旺角有呀,我join 咗pure 兩年,非常滿意,月費$7xx, one club, 在港島東區。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
cherubic
|
Ok, 月費要over 1k, 中環店
chanhei267
|
太貴, 冇興趣
IloveKpop
|
micky320 發表於 18-4-5 16:48
月費幾多? 謝謝

我同你一樣想轉店,你最後join了幾錢?
IloveKpop
|
Beiku 發表於 18-4-5 16:49
Pure好ok,唔hard sell。我喺中環日日做,從來冇教練來sell過我嘢。我個plan$9xx一個月,只限中環店
...

價錢ok,可否介紹你sale給我?
sushiroll
|
me no one would sell you anything in Pure, it's not their culture. It's also why they are more pricey
IloveKpop
|
Rowena 發表於 18-5-10 22:48
原來旺角有呀,我join 咗pure 兩年,非常滿意,月費$7xx, one club, 在港島東區。

...

$7xx月費 oneclub 可接受喎! 可介紹sale給我嗎?
Rowena
|
IloveKpop 發表於 18-11-27 10:19
$7xx月費 oneclub 可接受喎! 可介紹sale給我嗎?

現在one club 東區好似是8xx; sorry 冇sales 介紹,因為我是 pre opening join. 你只要打電話或電郵想試玩一天/join, 就有人招呼。他們不是海鮮價,所以無需担心; 你也可到時quote 8xx 這個價。
cbeyond
|
無事就無問題
朋友整親, 醫生叫不宜再現yoga, 有晒醫生信證明, 都唔肯cut, 依然autopay過數。
最後出到律師信先搞掂。
becky_green
|

Pure yoga + gym (all club) , $12xx per month
2nd contract already
itdididi
|

cheechi
|
Yoga 係咪好難book ?
Flovena
|
半島果間pure yoga, 導師態度非常差
hideewong0514
|
呢間唔錯, 唔會有人sell