903 雲妮鐘情 ~ Vani

歡迎致電abc
|
有無人聽開 知唔知Vani去左邊?
Milkmilkbobo
|
eager to know too.
fionacat
|
我都記得佢年年四月一都會做個張國榮特輯,但係今年冇,佢ig話身體狀況不許可,唔知乜事呢?
豬仔脾
|
歡迎致電abc 發表於 18-4-5 21:36

放長假
SandSand
|

我都想知,聽番佢最後嗰幾日D節目都冇提放假嘅
jolly_momo
|
佢話身體狀況不好,希望vani冇大礙啦
Ronnym
|
jolly_momo 發表於 18-4-5 23:14
佢話身體狀況不好,希望vani冇大礙啦

jolly_momo 發表於 18-4-5 23:14
佢話身體狀況不好,希望vani冇大礙啦</span>
剛睇到ig d 相,好似幾嚴重
Ronnym
|

有無人聽開 知唔知Vani去左邊?</span>
剛睇到ig d 相,佢似幾嚴重
ic34
|
Ronnym 發表於 18-6-23 22:53
剛睇到ig d 相,佢似cancer ...

吾係嘛,好耐無見佢
Ronnym
|
ic34 發表於 18-6-23 23:07
吾係嘛,好耐無見佢

係呀。。。我響朱分個ig睇到佢送左佢女張相比vani... 我click入vani個ig見到佢帶曬頭巾同口罩。。。。我去cap圖post上黎丫
MagDog
|
希望唔係有重病。前兩年佢爸爸先遊佢都好傷心了。
保重呀
Ronnym
|
MagDog 發表於 18-6-23 23:10
希望唔係有重病。前兩年佢爸爸先遊佢都好傷心了。
保重呀

但睇相。。。似幾嚴重
Ronnym
|
佢ig搵到既posts....

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
MagDog
|
Ronnym 發表於 18-6-23 23:11
但睇相。。。似幾嚴重

我ig冇follow 佢,但偶爾click入去睇。睇到佢休假中有去梁詠礦concert backstage 呀。又係帶口罩咁。但張相好似黑白。唔係好識睇佢有冇病容
hippoo
|
有冇多啲佢嘅消息
MagDog
|
Ronnym 發表於 18-6-23 23:13
佢ig搵到既posts....

Oh 原來如此。佢身邊有人support 佢。快些痊癒就好了
Ronnym
|
MagDog 發表於 18-6-23 23:14
我ig冇follow 佢,但偶爾click入去睇。睇到佢休假中有去梁詠礦concert backstage 呀。又係帶口罩咁。但張 ...

我都無follow. 佢ig.我都係無意中發現,跟住google想搵有無新聞。。就比我見到bk呢個post...... 睇佢帶頭巾口罩,直覺覺得係似幾嚴重...不過google搵唔到報導。。。

我幾鐘意聽佢播歌
Ronnym
|
hippoo 發表於 18-6-23 23:15
有冇多啲佢嘅消息

無喇。。。google都搵唔到d咩
mickeyeva
|
希望她冇事啦,她個人好似好樂觀,樂壇都好似好有地位,好多歌手叫佢家姐,她播歌有好聽,尤其成日播安全地帶,祝她早日康復
busyguide
|
希望Vani 早日康復,健健康康