有咩去黑頭產品好呢?

mikemikewong
|
成個鼻,鼻隔離面頰位置都好多黑頭,搞到成面黃甘甘咁,各位jm有冇溶黑頭產品介紹呢
phy008006
|
mikemikewong 發表於 18-4-6 22:16
成個鼻,鼻隔離面頰位置都好多黑頭,搞到成面黃甘甘咁,各位jm有冇溶黑頭產品介紹呢
...

可以試下glamglow嘅白泥
係貴少少,但每次用嘅量唔多,薄搽一層遮到皮膚就OK
而且效果好明顯,所以cp值係高嘅
c60300
|
phy008006 發表於 18-8-16 22:34
而且效果好明顯,所以cp值係 ...

有冇相?
Wingwingm
|
用洗面機
Flovena
|
搵返個4月嘅post 黎賣廣告?
water_ma
|
Flovena 發表於 18-8-16 23:30
搵返個4月嘅post 黎賣廣告?

Ashleycorina
|

Glamglow supermud 同youthmud都得。
加我每1-2星期用BHA treatment ,去得好乾淨
moscowcow
|
Ashleycorina 發表於 18-8-16 23:34
Glamglow supermud 同youthmud都得。

有無相呀?
今日去配眼鏡,入到到d光白到乜甘,望一望塊鏡,成個鼻都係黑點
jenny10
|
Ashleycorina 發表於 18-8-16 23:34

請問邊到買?
yiuki
|

有沒有相呢?
caa
|

請問用邊隻BHA treatment ?
|
jenny10 發表於 18-8-18 02:39
請問邊到買?

可以上glamglow 官網買
|
caa 發表於 18-8-18 10:17
請問用邊隻BHA treatment ?

The ordinary