眉心紋

Stella2012
|
眉心紋好勁,試過打botox覺得效果麻麻, 做Hifu可以嘛?
maeeietam
|
Stella2012 發表於 18-4-8 10:12
眉心紋好勁,試過打botox覺得效果麻麻, 做Hifu可以嘛?

冇效又唔持久, 你可以試下敷收緊面膜 ,同埋皺眉頭動作唔好成日做 ,控制下

一個月後你就會覺得眉心紋冇甘明顯!

最經濟,botox點都有效過hifu(我自己試過)
tkac
|
回覆 maeeietam 的帖子

請問可以去邊間打? 價錢大約幾錢?
請問可否pm資料給我?謝謝🙏🏻
Stella2012
|
tkac 發表於 18-4-23 22:32
回覆 maeeietam 的帖子

請問可以去邊間打? 價錢大約幾錢?

某大美容中心話淨打Botox吾夠,需要加埋透明質酸,合共7000,keep 9-12月
babybabywanted
|

我上星期打完眉心紋好得喎!
Stella2012
|
babybabywanted 發表於 18-9-27 09:16
我上星期打完眉心紋好得喎!

請問你淨打Botox定駛吾駛加埋透明質酸?
幾錢同可keep幾耐吖
babybabywanted
|
Stella2012 發表於 18-9-27 09:22
請問你淨打Botox定駛吾駛加埋透明質酸?
幾錢同可keep幾耐吖

我淨係打左botox咋,因為襯條紋未深,如果你條靜態紋已深,就真係要打埋透明質酸架...

因為我係打4 part 5000,答唔到你淨係眉心幾錢喎.....
同埋,我都係剛打,唔知可以維持幾耐,但我估有半年啩,之前聽過話咁上下.....
cakii
|

應該唔得
Ryan寶寶
|
打眉心紋botox少少就已經足夠,即時就見到效果;Hifu如果你全面做,都有改善嘅,但botox就會針對果個位改善好d咯