濕重去邊度拔罐好?

bonny628
|
呢排覺得個人好易攰,有啲濕重,知唔知邊度有得拔罐?
Pri_teacher
|
bonny628 發表於 18-4-9 12:25
呢排覺得個人好易攰,有啲濕重,知唔知邊度有得拔罐?

我做開個上門拔罐女師傅,佢仲識針灸,我隻主婦手佢都攪得掂,有需要pm我
rabbit63iii
|
好似有d美容院有得拔罐
MEIPOO
|
呢d野搵專業嘅好d喎,試過有人拔罐搞到灼傷,新聞都有賣喇
wowobibi
|
睇中醫好d....我做親針灸拔罐都一定係搵中醫做
pinkyleung75
|
同意要搵有信譽嘅會好d, 中醫比較穩陣
wcpcelia    發表於 18-4-14 20:17
jackieky
|
回覆 pinkyleung75 的帖子

唔係個個中醫都有修呢科,如果我無記錯,農本方中醫診所有呢個服務
wingwin46
|
jackieky 發表於 18-4-12 22:35
回覆 pinkyleung75 的帖子

唔係個個中醫都有修呢科,如果我無記錯,農本方中醫診所有呢個服務 ...
我幫襯過呀,ok架,個醫生都幾細心,我2個星期前拔過,拔完鬆晒
meoapple
|
去搵返中醫會好D
wing324
|
我試過拔完勁頭暈
又冇成身鬆哂既感覺
castle100
|
我上次去拍沙!好似比人打幾鑊咁.不過拍完好見效!
cnyiris
|
我都想知
Sasaling0
|
同我做的師傅説拔罐功效一般,刮痧才真正去濕去寒,我之前頸和背有小移位,倦到死,刮痧完正好位,現在舒服很多了,不過我不是在香港的
Ytfc
|
Sasaling0 發表於 18-4-13 22:41
同我做的師傅説拔罐功效一般,刮痧才真正去濕去寒,我之前頸和背有小移位,倦到死,刮痧完正好位,現在舒服 ...

其實我都好想知刮砂定拔罐功效好啲,我都聽過一個師父話刮砂好啲
Sasaling0
|
我兩様都試過拔罐吾痛,刮沙痛到想死,不過有效,不過不容易找到好師傅,我這師傅從香港移民來多倫多,佢系周潤x在香港的師傅
tssy
|
Sasaling0 發表於 18-4-13 23:38
我兩様都試過拔罐吾痛,刮沙痛到想死,不過有效,不過不容易找到好師傅,我這師傅從香港移民來多倫多,佢系 ...

我想要資料喎,謝謝
nonamexxx
|
Sasaling0 發表於 18-4-13 23:38
我兩様都試過拔罐吾痛,刮沙痛到想死,不過有效,不過不容易找到好師傅,我這師傅從香港移民來多倫多,佢系 ...

我都想要唔該
寶媽媽
|
同我做的師傅説拔罐功效一般,刮痧才真正去濕去寒,我之前頸和背有小移位,倦到死,刮痧完正好位,現在舒服 ...

deleted
Sasaling0
|
師傅不在香港的,他說在香港要找有經驗的老師傅
華美
|

反而我覺得刮痧係去火。淋巴唔太通,瞓嚟頸,膊頭扯住果啲,拔就好正嘞