東區playgroup

BCatB
|
請問東區有無邊間playgroup好呢? 謝謝
BCatB
|
BCatB 發表於 18-4-9 13:27

補充,想星期六日的!謝謝
SaBB
|
BCatB 發表於 18-4-9 13:28
補充,想星期六日的!謝謝

你睇下北角民生有無sat playgroup
Carsonvin
|

有2-6歲幼兒故事姨姨介紹
有興趣請pm
HLittleT
|

請pm再給你詳細資料
lung32
|
想問一下有無小朋友讀過Mori Lisa 國際幼稚園| Mori Lisa InternationalKindergarten?想知老師好唔好,有無愛心。Thanks
Char2
|
lung32 發表於 18-6-1 12:41
想問一下有無小朋友讀過Mori Lisa 國際幼稚園| Mori Lisa InternationalKindergarten?想知老師好唔好,有 ...

有,其實我覺得佢地playgroup 幾好,星期一至五,三個鐘,混齡。
好過係屋企對住姐姐。
lung32
|
Char2 發表於 18-7-3 16:47
有,其實我覺得佢地playgroup 幾好,星期一至五,三個鐘,混齡。
好過係屋企對住姐姐。
...

佢地playgroup 一班幾多人?同埋混齡係12-24month?
aaronmok
|
好過係屋企對住姐姐。
...

請問幾錢?
queenie718
|
好過係屋企對住姐姐。
...

幾錢?
JINNYCC
|
我都想知東區playgroup資料。
幾大開始上好
Chickentailbun
|
JINNYCC 發表於 18-11-2 10:00
我都想知東區playgroup資料。
幾大開始上好

柴灣街坊福利會有
13m 起 $100一堂

我睇告示見到 未上過