一個後母潛水,一個後母串嘴

吹吹水
|
好耐無上來,一上來覺得好恐怖,我真心同果2位後母講:

希望你們6299長命百歲,
多福多壽,
能夠愛惜保護到大孫長大成人,
小孩平平安安,生活愉快。

更希望你們老公男友能早日同你們離婚分手,你們老公男友早日清醒寧可孤獨終老,都唔好再為害下一代。

希望你們早日俾人起底,等天下人知道你們啲男人有幾廢,男人連自己仔女都保護唔到,都唔係男人。
tsung
|
婆媳版?
大肉兒
|
tsung 發表於 18-4-9 20:49
婆媳版?

咩料呀老友,过去蒲吓先
淘寶
|
吹吹水 發表於 18-4-9 20:48

我真係第1次有呢個恐怖兼覺得好衰嘅念頭

個31 weeks媽媽真係無資格做媽媽,我竟然會有一思帶過佢生唔到出來。 我認我衰,咁諗好過份。 反省中,BB係無無辜,但有咁嘅父母,覺得佢好可憐。

2歲嘅小朋友,咩都唔知,唔可以有父愛母愛,爺爺嫲嫲錫都唔得,好心痛。
tsung
|
大肉兒 發表於 18-4-9 20:50
咩料呀老友,过去蒲吓先

肉兒,我未睇呀不過頭先有位jm提過喺婆媳版見到果位後母嘅post
大肉兒
|
tsung 發表於 18-4-9 21:00
肉兒,我未睇呀不過頭先有位jm提過喺婆媳版見到果位後母嘅post
...

the post deleted
tsung
|
大肉兒 發表於 18-4-9 21:10

有jm好醒目,cap咗圖

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
kayen
|
吹吹水 發表於 18-4-9 20:48

兩個都變態、後者仲要未同人結婚,就要送人個仔去孤兒院
Poyau
|
咩料呀老友,过去蒲吓先

另一篇係長輩可唔可以用虐兒黎搶撫養權
咖喱魚蛋
|
對一個2歲小朋友唔駛咁呀
kenshiro18
|
我想起屯門果單慘案
Poyau
|
咩料呀老友,过去蒲吓先

撫養權嗰位12/3力撑到今日仍未完
kcpak
|
睇到好嬲!自己又唔識返個清清白白既老公,要人地唔要唔認個仔黎就佢,係咪真係咁惡呀?個男人廢到一個點......抬唔起個死人頭做人
吹吹水
|
咩料呀老友,过去蒲吓先

一個無恥連2歲小孩都接受唔到,要怪99令佢老公難做,如果佢男人唔想點去爭小孩回來,乜都入曬個99數,精神病。
另一個發姣姣到要男友斷6親,要送個9歲大個仔去孤兒院,都唔俾親嫲湊,不停話個老人家唔對,佢男友又係爭完小孩回來要阿媽湊,好心當初就唔爭跟媽咪好過,個後母真係唔要臉。
Felix223
|
tsung 發表於 18-4-9 21:14
有jm好醒目,cap咗圖

RCTY
|
唉!其實Lee d問題一直有存在!只系依家科技發達!我地糸網上知得更多!今時今日既人好多都仲係好恐佈!悲哀!
spikenard
|
大肉兒 發表於 18-4-9 21:10

講吓講咩~
吹吹水
|
RCTY 發表於 18-4-9 22:03
唉!其實Lee d問題一直有存在!只系依家科技發達!我地糸網上知得更多!今時今日既人好多都仲係好恐佈!悲 ...

真係好恐怖,明知自己接受唔到個小孩,一早就應該放過自己放過其他人,有幾愛都咁話,一段感情都未必係2個人事,其中一方還要有小孩,唔係天真到1+1=2咁簡單,去到同居同結婚真係要諗得清清楚楚,小孩真係無罪,點解要有lee d 咁後母老豆。
超級特務
|
唉…有幾多人會善待繼子女?
muimui1013
|
31w媽媽真係