自由講場

跳至

首頁
34567...10

尾頁

子爵府

吹吹水 發表於 18-4-10 01:38
佢真係痴得離譜,歪理當真理,佢千萬唔好生,鄧小孩可憐。

佢糾纏左喺喱個問題好多年嫁啦!叫佢走佢死唔走,覺得咁係逃避!痴線!有得揀點解要咁辛苦自己?當自己聖母?但又冇聖母咁偉大嘅胸襟。
其實佢得兩條路想行,一係個嫲嫲快啲走,咁佢地就冇人管住,想點教仔就點教。二係送走個細路,咁佢都唔駛理嫲嫲,明正言順二人世界。

男爵府

回覆樓主

睇到心寒,講黎講去,妒忌心重...你可以唔愛佢,何苦傷害佢?小朋友無辜,個男人連自己子女都唔愛,又會愛你幾耐?
可憐小朋友...

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

吹吹水 發表於 18-4-10 11:57
個女人話教唔需要太有耐性,有乜野直入個腦就得,當小孩係機械人咩,真係極品之中極品。
...

其實個小朋友都唔細,十歲已經好有自己思想!我幾相信即使佢地接手返個小朋友,小朋友都未必聽!青春期更加唔會聽!
佢覺得自己一定比嫲嫲教得好,我都唔知佢哪來嘅自信

男爵府

15週年勳章

或者當事人老公永遠都唔知咩事

子爵府

我覺得串咀果位,係為細路好,為件事好,心腸唔係惡毒,係前妻過份,恨見仔女又唔拎返去湊,寄居前夫屋企咁滯

至於果位31W......講黎都嘥氣,佢都痴線

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

凍奶茶少奶 發表於 18-4-10 12:19
我覺得串咀果位,係為細路好,為件事好,心腸唔係惡毒,係前妻過份,恨見仔女又唔拎返去湊,寄居前夫屋企咁滯

至 ...

係呀,串嘴嗰個心腸冇咁衰,係講野倔,但字眼睇出佢都想小朋友好……反而另一件潤腸狐狸真係口賤心黑樣又衰,呢件野我真心希望條仔回頭是岸,早走早著,未入門經巳趕盡殺絶,嫁左男家屋企人都唔知變成點?!

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

別墅

tsung 發表於 18-4-9 21:14
有jm好醒目,cap咗圖

睇完真心嬲!
咩野女人黎架?
決定要同個男人一齊,就要接受埋佢同前度仔女架喇!
有樣有身材咪搵過個囉!但心地咁差,同你一齊真係要想清楚!

真心覺得兩歲小朋友好可憐!
個老人家都好慘!

男爵府

2018復活節勳章

講起後母.....
我尋日同老公係餐廳食野都聽到d好恐怖既說話

我地隔離台有一堆媽媽食緊早餐
有個媽媽講得好大聲
: 你又唔怪得d後母會對個小朋友唔好架, 個死佬同之前果個生 已經篤眼篤鼻架啦, 重要我服侍埋佢?

之後有另一個媽媽右把口: 就算唔係親生, 都唔應該虐待, 幾歲人仔識咩呀?

原本果個媽媽: 要我服侍埋佢, 有屎佢食咪算佢好彩, 重要我對佢好?

我聽到真心覺得好得人驚.... 點解d人會有咁既心態?

禁止訪問

大宅

吹吹水 發表於 18-4-10 14:03
串嘴咒我個仔,佢心腸不知幾惡毒,俾人del左佢惡毒留言,你應未睇到,佢連小孩都咒,又叫我扑傻個仔,等我 ...

個女人跟本未摸清佢條佬既心態,佢個男人因為呀媽撐會照顧個孫先離婚,佢又未入門個老人家梗係會保護自己人啦,搞到寸嘴心理唔平衡!佢話個男人對佢好,又話性生活協調
說到底未嫁已經做咗人二奶,大婆一日未死,二奶都唔會有好日子過。

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

吹吹水 發表於 18-4-10 14:03
串嘴咒我個仔,佢心腸不知幾惡毒,俾人del左佢惡毒留言,你應未睇到,佢連小孩都咒,又叫我扑傻個仔,等我 ...

男爵府

淘寶 發表於 18-4-9 04:57
我真係第1次有呢個恐怖兼覺得好衰嘅念頭

個31 weeks媽媽真係無資格做媽媽,我竟然會有一思帶過佢生唔到出 ...

啱呀,其實小朋友得兩歲,對佢好啲,愛護多啲,好好地教育,根本就可以一家人咁生活,第時自己小B出世仲有個哥哥添

男爵府

我追完post先知原來有d咁既後母,以前睇灰姑娘覺得後母衰
原來現實中大把呢d衰後母,大開眼戒
最可憐係小朋友
希望唔好再有下一個臨臨

首頁
34567...10

尾頁

跳至