自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

tsung 發表於 18-4-9 21:14
有jm好醒目,cap咗圖

禁止訪問

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

tsung 發表於 18-4-9 21:14
有jm好醒目,cap咗圖

有無攪錯,唔叫爸爸叫乜嘢呀。

寶石宮

2023年兔年勳章

little06 發表於 18-8-4 19:58
回覆 SmileFoReVeR 的帖子

其實佢一開始係O係喱個post update 自己近況。佢個男友仲未娶佢,不過佢地已經打 ...

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

以為曬命, 好心啦。 去蘭桂妨揾北京, 仲開心。

禁止訪問

子爵府

佢唔係叫YUKI1020咩?點解變左XYN

子爵府

凍奶茶少奶 發表於 18-8-5 16:34
佢唔係叫YUKI1020咩?點解變左XYN

唔係,係兩單野黎。前者冇再蒲頭啦

子爵府

little06 發表於 18-8-5 16:36
唔係,係兩單野黎。前者冇再蒲頭啦
死火,我食錯花生,一直都以為同一單

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

little06 發表於 18-8-4 19:58
回覆 SmileFoReVeR 的帖子

其實佢一開始係O係喱個post update 自己近況。佢個男友仲未娶佢,不過佢地已經打 ...

小朋友最慘

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

吹吹水 發表於 18-8-5 17:01
佢千萬唔好生,更加唔好影響到佢男友一家,要衰就找佢男友一個好。

佢男友其實應該唔係就曬佢,搞咁耐都唔肯結婚,熱戀期都過咗,亦都了解多咗佢,仲一齊可能係怕佢Din起上嚟影響家人

伯爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

佢呢D咁嘅人,就算生咗後,而第日個男人唔要佢, 但佢又帶住個小朋友, 唔知再返頭嫁,到時唔知有冇男人肯接受佢個小朋友呢, 前妻生嘅小朋友,點都係個男人個仔, 佢憑咩唔接受人哋 , 咁既女人希望個男人唔好娶佢
:-) :hammer: :verycold: :chair: :sm:

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

只可以講呢位31weeks媽媽好冇人性,人地嫲嫲都肯接收個孫都重要趕盡殺絕,要個2歲小朋友做孤兒要眼唔見為乾淨, 稚子無辜佢唔配自己有小朋友

子爵府

超級特務 發表於 18-4-9 22:16
唉…有幾多人會善待繼子女?

有,但真係好小。不過至少我識兩對,都ok

子爵府

回覆樓主:

31W應該生咗啦

首頁

尾頁

跳至