婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

自從生完BB後頭髪就越來越薄,條髮(emoji)都開左好多,已經試左好多方法,生髮效果也不理想,請問有無過來人有成功經驗分享?苦惱中

翡翠宮

回覆樓主:

我就年紀大,亦是再加髮線向上李克勤额咁。所以定要流海!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

梳另一條髮線、長期曬住好傷,我髮型師也同樣建議我咁做
不要從別人的嘴裡去認識我

禁止訪問

珍珠宮

回覆樓主:

你識過咩先

複式洋房

cakii 發表於 18-4-12 21:32
你識過咩先

我一直中醫調理,甩頭髮係改善左,但生髮就慢,所以追不上甩髮的速度

珍珠宮

Soskcc 發表於 18-4-14 16:26
我一直中醫調理,甩頭髮係改善左,但生髮就慢,所以追不上甩髮的速度

我識得有個醫生自設自己研發室係香港,有噴頭髮生長嘅plasma精華,都唔貴,一支可用到3星期,有興趣可畀醫生資料你去查詢。因我同事早排生完都係咁,噴咗一支都好好效果

民房

cakii 發表於 18-4-14 19:30
我識得有個醫生自設自己研發室係香港,有噴頭髮生長嘅plasma精華,都唔貴,一支可用到3星期,有興趣可畀醫 ...

可以pm我嗎,我都需要,唔該曬

男爵府

BK Milk勳章

我識得有個醫生自設自己研發室係香港,有噴頭髮生長嘅plasma精華,都唔貴,一支可用到3星期,有興趣可畀醫 ...

我都想知係咩呀

珍珠宮

Ferfer88 發表於 18-6-9 02:14
我都想知係咩呀

同個醫生都熟嘅,傾開計,佢解釋過,講完都唔知講乜嗰啲,但係聽落去係屬於高科技野,但又唔係好貴。

複式洋房

Soskcc 發表於 18-4-9 21:51
自從生完BB後頭髪就越來越薄,條髮(emoji)都開左好多,已經試左好多方法,生髮效果也不理想,請問有無過來 ...

我覺得五十蕙shampoo 同佢支精華液好有用

複式洋房

manatnat 發表於 18-7-31 08:41

Shampoo用過冇乜用,但精華液未試過:mother:

複式洋房

manatnat 發表於 18-7-31 08:41

請問你用後有何效果?

大宅

我都想要呀!請PM資料比我thx!

男爵府

回覆 cakii 的帖子

我都有呢個問題,可否P M資料我。,,🙏

別墅

可以pm我嗎?Thx~

別墅

我都想知呀!

子爵府

我都想要e生資料,thx
唔知亞女幾時先會叮一聲

別墅

我都想知,可以PM我嗎

子爵府

pls pm to me thx
[img]http://img.anycall.com/admin/contents/cms/05/2034259_IMG.gif?[img]

首頁

尾頁

跳至