日本 amazon 代運分享

oceandeepsea
|
日本 amazon 網站轉英文,用 buyandship 代運,自提$24磅

流程:
1.buyandship 註冊會員
2.日本 amazon 落單
3.送貨地址,填英文日本倉代收
4.有tracking no. 就上 buyandship 申報及揀自提點
5.到倉後收通知

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
youhello507
|
呢件貨咁輕,直運hk 唔會貴好多

|
youhello507 發表於 18-4-10 08:42
呢件貨咁輕,直運hk 唔會貴好多

香港地址買唔到
michelle882006
|
想問下amazon 付款時選日本地址後應點以下那一項呢?

*Amazon Premium日本国内免费加急配送 明天 18年 4月 12日 星期四

*日本国内标准配送 如果通过便利店/ATM/网上银行/电子货币支付,请选择标准配送。

*日本国内加急配送 明天 18年 4月 12日 星期四

*日本国内预约送货上门

星期四, 2018/4/12, 8:00 - 12:00

|
michelle882006 發表於 18-4-11 11:29
想問下amazon 付款時選日本地址後應點以下那一項呢?

日本國內標配
|
|
amazon 網購食品可否集運到香港呢?
cherryLu
|

大概幾多日送到香港
|
michelle882006 發表於 18-4-12 14:11
amazon 網購食品可否集運到香港呢?

唔知呢
|
cherryLu 發表於 18-4-12 16:37
大概幾多日送到香港

日本倉發至香港,大約四五日
pikpikpik2
|
B&S 貴, 成$24 (454克)
我而家用緊$1X 磅, 之後仲可以每100克計
|
pikpikpik2 發表於 18-4-13 10:32

邊間,之前無人提我
kammielee
|

想知x2

cheeryc6
|
我用開buyippee $2X一磅 但我用開DBS信用卡有8折 都算抵
star14
|
回覆 pikpikpik2 的帖子

請問邊間可以PM我?
babyangel_yan
|

can you also pm me, thx
花花姐
|
請介紹
secretmoss525
|

我都想知~
hkcotamy
|
請問那間?
kkgj32
|

請pm,我都想知邊間