親子旅遊

跳至

首頁
12345...7

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

yp26 發表於 18-4-15 10:11
我上次都係住弘大 nabi 上落車都係對面
所以係真係超方便 係呀~好早上車7點20分集合我見星程仲早唔知六點 ...

好呀~謝謝你
放下自在

子爵府

yp26 發表於 18-4-14 21:35

我上次兩日一夜 但唔夠喉 起碼要去三日兩夜

你由首爾點去洪川大明??
有shuttle bus嗎??

洪川大明酒店大約幾錢晚?
有冇website??

另:滑雪私人教練幾錢/ 日??

sorry for so many questions

thanks a lot!

子爵府

232 發表於 18-4-15 13:16

你由首爾點去洪川大明??

你由首爾點去洪川大明?? 我係跟tk travel去的
有shuttle bus嗎?? 明洞弘大市廳都有站上

洪川大明酒店大約幾錢晚? 問咗tk嚟緊新年2600蚊一晚左右
有冇website??

另:滑雪私人教練幾錢/ 日?? 我暫時只係問咗tk嘅教練 三小時3600左右 如果搵到其他人夾就仲抵啲

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

yp26 發表於 18-4-14 21:35

我上次兩日一夜 但唔夠喉 起碼要去三日兩夜

個溫泉水上樂園可以唔去

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Koala_Chu 發表於 18-4-15 17:02
個溫泉水上樂園可以唔去

係咪太細? 因為2揀1架咋!
放下自在

象牙宮

yp26 發表於 18-4-15 14:10
你由首爾點去洪川大明?? 我係跟tk travel去的
有shuttle bus嗎?? 明洞弘大市廳都有站上

即係package再top up咁教定係私人教成個family??
放下自在

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

cattz288 發表於 18-4-15 22:28
係咪太細? 因為2揀1架咋!

2揀1, snowvyland & 水上樂園? 咁一定snowvyland

水上樂園... 我入咗去2個鐘, 連沖涼換衫, 裡面冇嘢玩, 同埋浸完上水好凍

象牙宮

Koala_Chu 發表於 18-4-16 07:31
2揀1, snowvyland & 水上樂園? 咁一定snowvyland

水上樂園... 我入咗去2個鐘, 連沖涼換衫, 裡面冇嘢玩, ...

yes! 收到 謝謝
放下自在

男爵府

回覆樓主

留毛學野先

大宅

yp26 發表於 18-4-15 10:12
報tk時都會送上水上樂園門票或者 snowland門票二選一所以我覺得玩三日兩夜時間會鬆動啲
...

請問有TK 網址嗎?

子爵府

Koala_Chu 發表於 18-4-16 07:31

水上樂園... 我入咗去2個鐘, 連沖涼換衫, 裡面冇嘢玩, ...

我入去浸按摩池咋

子爵府

mamapat919 發表於 18-4-16 16:23
請問有TK 網址嗎?

http://m.tktravelkorea.com

Facebook 問佢地 好快覆

水晶宮

yp26 發表於 18-4-16 21:08
我入去浸按摩池咋

我一家四口入場費唔抵

象牙宮

yp26 發表於 18-4-16 21:09
http://m.tktravelkorea.com

Facebook 問佢地 好快覆

我開頭用page chat問, 見好難stay, 就用whatsapp, 勁快覆, 仲搵埋中國人打比我, 不過我busy無聽到電話
放下自在

大宅

回覆樓主:

請問 TK Travel 可靠嗎?
因佢報咗 首爾 洪川大明 4日3夜滑雪渡假村包3日早餐, 包滑雪入場費、裝備、水上樂園及來回交通, 大人$4000, 小童$3600, 共$11600, 因要比7成訂金($8100), 要比成8千訂金, 到12月先去, 仲有咁耐, 有D擔心

象牙宮

mamapat919 發表於 18-4-19 21:31
請問 TK Travel 可靠嗎?
因佢報咗 首爾 洪川大明 4日3夜滑雪渡假村包3日早餐, 包滑雪入場費、裝備、水上樂 ...

同你一樣! 好似好唔secure咁,3日兩夜, 考慮中
放下自在

大宅

cattz288 發表於 18-4-19 22:21
同你一樣! 好似好唔secure咁,3日兩夜, 考慮中

我上BK其他 link, 睇到D人評語幾好喎

象牙宮

mamapat919 發表於 18-4-19 23:22
我上BK其他 link, 睇到D人評語幾好喎

啱啱見到! 又真係幾good咁喎!
放下自在

珍珠宮

回覆樓主

可以玩4天咁耐

2晚我覺頂龍了

象牙宮

youhello507 發表於 18-4-20 00:08
可以玩4天咁耐

2晚我覺頂龍了

1晚就夠?
放下自在

首頁
12345...7

尾頁

跳至