親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

大家開始計劃行程未呀?book左d咩?進展成點?我只hold了4間酒店、book了車、訂左機票⋯門票咩都冇訂,行程就計劃中,不過改完又改

子爵府

roypoon15 發表於 18-4-10 15:36
大家開始計劃行程未呀?book左d咩?進展成點?我只hold了4間酒店、book了車、訂左機票⋯門票咩都冇 ...

機票酒店,租車,外島住宿,潛水已經book好曬,行程會隨意,景點,玩樂都準備好睇天氣同體力安排

大宅

berry?????? 發表於 18-4-10 19:39
機票酒店,租車,外島住宿,潛水已經book好曬,行程會隨意,景點,玩樂都準備好睇天氣同體力安排
...

係啦天氣既野真係講唔埋,尤其係暑假行⋯不過要就小朋友放假冇計啦~

用戶要求終止服務

牛年勳章

berry?????? 發表於 18-4-10 19:39
...

潛水咁快可以 book?

未經許可,請勿轉載

子爵府

大笨鐘 發表於 18-4-11 08:56

當然可以啦!我安排係出發後兩日方便天氣差都可以更改,仲有越野車,跟漁民出海,釣魚

wcpcelia    發表於 18-4-11 16:44

洋房

你們好,我又係7月尾去沖繩,也想跟漁民出海釣魚和去外島呀,請問有冇info share 比我呀 :) 謝謝!

大宅

大家住咩酒店?

複式洋房

回覆樓主

訂左機票酒店only,會留本島only,游水同玩公園

大宅

roypoon15 發表於 18-4-10 15:36
大家開始計劃行程未呀?book左d咩?進展成點?我只hold了4間酒店、book了車、訂左機票⋯門票咩都冇 ...

我都係7月尾, 只book咗機票 , 同hold咗酒店,

大宅

回覆樓主

我7月中,訂好哂機票,民宿,車
行程就未 plan。。。

子爵府

cocokiss 發表於 18-4-11 10:28
你們好,我又係7月尾去沖繩,也想跟漁民出海釣魚和去外島呀,請問有冇info share 比我呀 :) 謝謝!
...

https://www.facebook.com/okinawa2016/posts/1746086222336631:0

男爵府

回覆 roypoon15 的帖子

我7月中去, 都book好晒機票同酒店, 車就遲D先租, 行程仲未plan!

男爵府

回覆 myheiheibb 的帖子

我住Rizzan同Daiwa roynet hotel

大宅

myheiheibb 發表於 18-4-11 14:20
大家住咩酒店?

我住一晚美國村Vessel,一晚名護,兩晚那霸Almont(emoji)

大宅

我7月尾去, 都係訂了機票, 酒店, 車, 未有行程

別墅

回覆樓主

大家會住民宿嗎?由放新法例實施6月需領牌,很多民宿退訂,我家一行十人,攜老扶幼,住酒店好貴(emoji),大家有巳領排民宿可分享嗎?

用戶要求終止服務

牛年勳章

minisukiyaki 發表於 18-4-12 12:35
大家會住民宿嗎?由放新法例實施6月需領牌,很多民宿退訂,我家一行十人,攜老扶幼,住酒店好貴(emoji),大 ...

我都想住民宿,因為家人喜歡煮食,而且一大班人住一個 flat 正過一兩個人一間酒店房。我已經 hold 咗間近海邊嘅民宿,問咗 host,佢覆我 “in process of bringing everything up to speed with our property”,打算 6 月再同佢 confirm。
未經許可,請勿轉載

複式洋房

大笨鐘 發表於 18-4-11 08:56

Japanica有得book

複式洋房

回覆樓主

我啱啱先買8月中機票,6大6小,酒店堅貴!

複式洋房

大笨鐘 發表於 18-4-12 14:17
我都想住民宿,因為家人喜歡煮食,而且一大班人住一個 flat 正過一兩個人一間酒店房。我已經 hold 咗間近 ...

請問係咪Airbnb book呀?叫乜名?

首頁

尾頁

跳至