求atropine 0.01%阿托品眼藥水

scar_yuk
|
今日去睇醫生,但無貨,有醫生紙請問可以邊度配或者邊間診所有貨?

kaki0901
|
scar_yuk 發表於 18-4-10 20:40
今日去睇醫生,但無貨,有醫生紙請問可以邊度配或者邊間診所有貨?

問下有rx標誌既藥房,問下有冇現貨或可唔可以代訂
scar_yuk
|
kaki0901 發表於 18-4-11 02:18
問下有rx標誌既藥房,問下有冇現貨或可唔可以代訂

問過相熟藥房喇,全市無貨(emoji)剛找朋友試在台灣問問
Gomme
|
試下萬寧RX
scar_yuk
|
Gomme 發表於 18-4-11 12:45
試下萬寧RX

好呀,唔該哂(emoji)(emoji)
scar_yuk
|

啱啱揾朋友幫手台灣買到,有需要訂的話可以pm我:) $550一盒30支,到期日2020年2月

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
波蘿包1
|
呢隻藥水要醫生開先有得買,萬寧藥劑部有?
scar_yuk
|
波蘿包1 發表於 18-4-16 23:11
呢隻藥水要醫生開先有得買,萬寧藥劑部有?

我有醫生開配藥單出面買,朋友幫手在台灣買。
visne
|
真係好苦惱, 到而家醫生都係話未有貨><
visne
|
回覆 scar_yuk 的帖子

已PM, 謝謝!
blackypurin
|
點解成日都缺貨㗎,舊年已經缺,等咗一輪有貨,啱啱睇醫生又話無
scar_yuk
|
visne 發表於 18-5-23 18:13
回覆 scar_yuk 的帖子

已PM, 謝謝!

轉頭Ws app你!我有多呀
scar_yuk
|
blackypurin 發表於 18-5-23 18:17
點解成日都缺貨㗎,舊年已經缺,等咗一輪有貨,啱啱睇醫生又話無
...

我都唔知點解⋯總之辛苦各位父母
pylbowie
|
請問還有Atropine 嗎?我需要一盒!唉~點解無貨
tchungfamily
|
因那種濃度阿托品眼藥水還未正式獲本港衞生署註册,所以只可在註册(眼科)醫生取得此藥品。