石門京瑞新開美容院有免費修眉

駿駿
|
係新開張期既優惠,有jm想修眉可以去試下,雖然免費修,但美容師好用心,修得好靚
coco19
|
駿駿 發表於 18-4-10 22:12
係新開張期既優惠,有jm想修眉可以去試下,雖然免費修,但美容師好用心,修得好靚
...

我都想修眉呀!請問石門邊間呀?
駿駿
|
coco19 發表於 18-4-11 13:53
我都想修眉呀!請問石門邊間呀?

京瑞一期二樓
sml-1024
|
做facial咩價錢
駿駿
|
sml-1024 發表於 18-4-11 20:53
做facial咩價錢

佢哋全部Facial好似都係買10次2,有個基本補水係$2200就10次再送2,有埋修眉,針清,面按摩,肩頸,呢個月尾又去,我中意呢間環境,覺得好舒服,美容師都好細心

Tsang1234
|
駿駿 發表於 18-4-19 10:29

佢哋全部Facial好似都係買10次2,有個基本補水係$2200就10次 ...

請問hard sell 嗎?同埋用的產品ok嗎?
駿駿
|
Tsang1234 發表於 18-4-27 22:44
請問hard sell 嗎?同埋用的產品ok嗎?

做既過程中係完全無sell過我(emoji)(emoji),初初係有同我傾計咁傾咗幾句,我都諗緊佢一陣會唔會sell我(emoji),但完全無,之後我仲訓咗著(emoji),所以可以放心做拉,見佢哋有做Guinot,phytomer既產品,我自己就做緊MARIA GALLAND,不過佢哋手勢真係值得贊(emoji)(emoji)
Tsang1234
|
駿駿 發表於 18-4-28 22:34
做既過程中係完全無sell過我(emoji)(emoji),初初係有同我傾計咁傾咗幾句,我都諗緊佢一陣會唔會sell我(em ...

謝謝回覆
咁你個package幾多錢?同埋知不知道有單次收費嗎?
駿駿
|
Tsang1234 發表於 18-4-28 22:58
謝謝回覆
咁你個package幾多錢?同埋知不知道有單次收費嗎?

我join咗佢哋基本保濕$2200,可以單次收費,試做就$220,見佢哋Guinot機都唔貴,單次300幾,佢哋依家做緊新張優惠買10送2,真係覺得超扺做,$2200有12次,最緊要唔sell,我都好驚hard sell,如果想去試下,可以俾佢哋電話你自己打去問一問會清楚啲
coco19
|
駿駿 發表於 18-4-28 23:33
我join咗佢哋基本保濕$2200,可以單次收費,試做就$220,見佢哋Guinot機都唔貴,單次300幾,佢哋依家做緊 ...

可pm地址俾我嗎?thx
Tsang1234
|
我join咗佢哋基本保濕$2200,可以單次收費,試做就$220,見佢哋Guinot機都唔貴,單次300幾,佢哋依家做緊 ...

謝謝你的回覆
請pm我,謝謝
駿駿
|
Tsang1234 發表於 18-4-29 20:58
謝謝你的回覆
請pm我,謝謝

已pm
駿駿
|
coco19 發表於 18-4-29 13:07
可pm地址俾我嗎?thx

ok
ky_fan43
|
有興趣,請pm
駿駿
|
ky_fan43 發表於 18-5-3 01:03
有興趣,請pm

已pm
carolyktong
|
有興趣,可否PM埋我,thanks!
elmobeebee
|

lamb2003
|
我有興趣, 請給我資料,謝謝!
babyislove
|
如需索取資料,請直接pm 有關會員。

若仍有會員在帖內留下"pm 我"等無可讀性字句,本帖將會被關閉。
coco19
|
噚日去咗想修眉,原來活動已經完咗,但佢哋好好都照送俾我,之後心思思又試埋Facial