美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

abcdopq 發表於 18-4-23 15:56
回覆 Joannechau777 的帖子

整眼袋沒後悔,但幫襯呢間好後悔~~哈哈
咁其實係邊間? 唔講其他JM點提防.

複式洋房

回覆 iris007 的帖子

唔會講,做過research 嘅人自然會知道!!

伯爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

tks for sharing.

u mean the fat guy not reg dr?

is the shop at kln bay?

男爵府

abcdopq 發表於 18-4-23 20:12

唔會講,做過research 嘅人自然會知道!!
睇完你係#1更新資料, 我依家知道邊間.

複式洋房

回覆 大肉兒 的帖子

none of them show their professional qualifications

複式洋房

我以為你之前已經知道系邊間

男爵府

abcdopq 發表於 18-4-24 11:04

我以為你之前已經知道系邊間

你未更新後期資料,係估下估下。

複式洋房

我就係第一頁更新情況乍~~
自己搞掂左之後都已經沒咩心思想update情況
不過我竟然見到仲有人睇
所以就決定update下~~

民房

謝謝分享!我4日前上了去這間阮生做代言的專門做眼袋23年的, 試做了他們的機,但當時其實是被他們的「不開刀」方法吸引,心思思好想去馬,於是要求取醫生姓名及資料,個諮詢的話轉頭wsapp 我. 結果是幾天了,都沒有傳來醫生資料。 後來朋友告訴我這間在2014被人告過,嘩!見到D相,嚇死寶寶!明明話不開刀,只有0.2mm的洞,原來都唔係嘅!真估唔到2014被人告冇用麻藥,到你2018都係咁,我真的衷心多謝你寫出黎。
另外我做了他們的機, 1800一次,係冇用嘅, 我極度希望過多兩日會慢慢見效果, 但預咗又俾人呃。

眼袋問題,唉!好想改善,成日俾人問,你病牙?你好攰牙!真唔想再答。好希望搵到可靠的醫生好好幫到忙就好了。如果有好介紹,請告訴我。

別墅

我心思思諗住去台北整,個整容醫生叫xx聖,但要我留喺台北一個星期以上,我又唔想~

首頁

尾頁

跳至