大家會唔會因為bk嘅廣告,而去買或幫趁果樣產品?

milktealai
|
唔會
iouemily
|
願我能 發表於 18-4-13 08:27
請打手仲好過落廣告,這是真的。
開個post扮問野,用幾個ac低調推介,之後再話自己已買了或揾了黎用,好好 ...

假嘅好易踢爆(emoji)
rachel0316
|
睇都無睇過 太煩已反感
mypineapple
|
好討厭
tsung
|
不會
Lorican
|
唔會!d廣告好煩!
walc
|
iouemily 發表於 18-4-11 14:52
大家會唔會因為bk嘅廣告,而去買或幫趁果樣產品,幫朋友問,謝謝

極少
通常鬥快㩒走
Pigbaby
|
不會
tansyneko
|
梗係唔會
DoReMi媽媽
|
願我能 發表於 18-4-13 08:27
請打手仲好過落廣告,這是真的。
開個post扮問野,用幾個ac低調推介,之後再話自己已買了或揾了黎用,好好 ...

哩樣真呀,睇住啲人搭棚,成班媒圍威喂,大把人落疊呢! 我直情懷疑根本存在哩類推銷手法(變相廣告),所以一直可以無事。

所以呢,唔好以為唔睇廣告就唔關事,中咗招都唔知,俾人食咗仲要同人講多謝
kmbb519
|
唔會!我會上網睇人d comment而揀,有時覺得d人講野似打手 我都唔會信
kmbb519
|
walc 發表於 18-5-23 16:22
極少
通常鬥快㩒走

我都係成日要同佢鬥快
KK20010609
|
youjump 發表於 18-4-11 15:08
真係有用嘅會考慮買,有時都唔醒起有個樣產品,見到覺得有需要咪買囉,如果有減價或額外著數就更好啦~ ...

好煩,唔會
natjosejim
|
不會喇,99%望都唔望,唔知佢賣咩物品的廣告
mooncky
|
大家會唔會因為bk嘅廣告,而去買或幫趁果樣產品,幫朋友問,謝謝

唔會…淨係覺得啲廣告好煩
waynewon
|
唔會,而且好多時明顯睇到係因為要load廣告搞到BK load得超慢,真心反感。
WWT1234
|

如果BK 連續半年唔死機,
都會考慮留意吓啲廣告
mancer
|
最討厭bottom banner
擺明唔想比人睇最底果2個topics
amypekkle
|
youjump 發表於 18-4-11 15:08
真係有用嘅會考慮買,有時都唔醒起有個樣產品,見到覺得有需要咪買囉,如果有減價或額外著數就更好啦~ ...

我試過唯一一樣見BK有賣廣告,最後又幫襯左的,就係高清儲物袋。但幫襯的原因不在見到廣告,而是見到BK有真正用家的分享。

大部份的真正用家多年來一直有發言,我們雪亮的眼睛會分到媒定真正用家。
momososo
|
唔會,D廣告極討厭!