黃埔軍校夏令營

至愛朱古力
|
https://c.eqxiu.com/s/krTTeJey?eqrcode=1&share_level=9&from_user=652c935e-d29e-48f6-8c62-3c352b510341&from_id=3b9309cd-7b2e-4936-bd96-6a4b9a91d074&share_time=1523501595079&from=timeline&isappinstalled=0

有冇JM 既小朋友暑假參加過,有得著嗎?
minmin
|
同問?
christyheihei
|
我都想知
hokabb
|
至愛朱古力 發表於 18-4-12 12:44
https://c.eqxiu.com/s/krTTeJey?eqrcode=1&share_level=9&from_user=652c935e-d29e-48f6-8c62-3c352b51034 ...

大肉兒
|
但我friend話d教官又粗口又食煙
叉燒媽
|
hokabb 發表於 18-4-12 14:24
有呀,不過我仔去深圳嗰個,家姐女去廣州(應該係依個)辛苦好好多,廣州版要跑夜山
...
請問有無深圳果個0既資料可提供??
chiandjoyce
|
hokabb 發表於 18-4-12 14:24
有呀,不過我仔去深圳嗰個,家姐女去廣州(應該係依個)辛苦好好多,廣州版要跑夜山
...

請問去完回來後是否脫胎換骨
sunoil
|
留毛,姨生子要報
Mrs.Left
|
原來宜家仲有 記得有一排好興
choc_choc
|
之前話有學生喺營裏面病咗,但無人理佢,要照訓練。又有女學員俾教軍非禮。呢啲係咪磨練嘅一種?
APIGMA    發表於 18-4-14 15:46
kennis_t
|
回覆 hokabb 的帖子

咁小朋友覺得如何, 佢有無講再去?
Monstereasy
|
至愛朱古力 發表於 18-4-12 12:44
https://c.eqxiu.com/s/krTTeJey?eqrcode=1&share_level=9&from_user=652c935e-d29e-48f6-8c62-3c352b51034 ...

無試過,不過教師朋友曾提醒一定要揾有身邊人參加過安全既先好去。以前新聞報道過,有細路嚴重受傷,軍營不負責,如果係女生要更小心,假如有事投訴無門。
wcpcelia    發表於 18-4-14 20:31
hokabb
|
chiandjoyce 發表於 18-4-12 14:33
請問去完回來後是否脫胎換骨

hokabb
|
kennis_t 發表於 18-4-12 14:39
回覆 hokabb 的帖子

咁小朋友覺得如何, 佢有無講再去?

hokabb
|
Monstereasy 發表於 18-4-12 14:42
無試過,不過教師朋友曾提醒一定要揾有身邊人參加過安全既先好去。以前新聞報道過,有細路嚴重受傷,軍營 ...

sweet__heart
|
其實唔駛去呢d都得,我見YMCA果d都有類似呢d小軍人summer camp , 感覺安全好多
hokabb
|
叉燒媽 發表於 18-4-12 14:30
請問有無深圳果個0既資料可提供??

Monstereasy
|
hokabb 發表於 18-4-12 14:49
人雲亦雲,我睇畢業典禮嗰日見到有香港學校自己攪嘅camp喎⋯⋯我仔嗰班有好多個由外國返嚟報嘅小朋友,見 ...

所以咪話要參加有人推薦,唔好自己上網報,因為質素參差。
fai_joan
|
我侄仔參加過護協攪果個, 佢話幾好玩.
當年因為有講明有香港註冊護士/急救員隨團, 我阿哥阿嫂先放心俾佢去.
hokabb
|
fai_joan 發表於 18-4-12 15:18
我侄仔參加過護協攪果個, 佢話幾好玩.
當年因為有講明有香港註冊護士/急救員隨團, 我阿哥阿嫂先放心俾佢去. ...

M