想同小朋友搞生日會, 但唔係好多錢, 有邊度又平又靚?

MT1933
|
想同個女小朋友搞生日會, 但唔係好多錢, 有邊度又平又靚?
tszchungmama
|
MT1933 發表於 18-4-12 20:36

麥當勞, 冒險樂園??
MT1933
|
tszchungmama 發表於 18-4-16 12:03
麥當勞, 冒險樂園??
大約幾多錢左右?
ada_fung
|

回覆 MT1933 的帖子

麥當勞, 除左網站寫既收費, 仲要加當時 order 既食物/飲品:
http://www.mcdonalds.com.hk/ch/parties/birthday-party.html

冒險樂園, 只包場地, 唔包食物, 飲品:
http://www.jumpingym.com/birthday-party

如果自己住既屋苑有會所, 可以book房, 自己準備蛋糕, 食物, 飲品, 遊戲, 咁應該係最平, 但就要親力親為.

其實唔洗一定要同小朋友開生日會, 留番錢帶佢出去玩仲好啦
tszchungmama
|
MT1933 發表於 18-4-16 12:41
大約幾多錢左右?

麥當勞最低消費 $2000, 我諗間間唔同, 你打去問下好
sonson_ying
|
我去過一間Party Room係茘枝角架,收費合理 小朋友有個Area玩波波池都有充氣彈床滑梯, 其他大人就玩籃球機, 唱K, 電動麻雀, 美式桌球,有需要可以PM你~
tracy499
|
sonson_ying 發表於 18-4-17 09:26
我去過一間Party Room係茘枝角架,收費合理 小朋友有個Area玩波波池都有充氣彈床滑梯, 其他大人就玩籃球機, ...

可否pm我
joeymak
|
sonson_ying 發表於 18-4-17 09:26
我去過一間Party Room係茘枝角架,收費合理 小朋友有個Area玩波波池都有充氣彈床滑梯, 其他大人就玩籃球機, ...
Would u pm to me, thanks!
Icelychee
|
joeymak 發表於 18-4-17 12:40
Would u pm to me, thanks!

元朗我上星期去過一間party room 包場,星期六下晝玩幾抵,因為不限人數
joeymak
|
Icelychee 發表於 18-4-20 00:49
元朗我上星期去過一間party room 包場,星期六下晝玩幾抵,因為不限人數
...
But Yuan long a bit far for our guest... anyway, thank you!!
Icelychee
|
joeymak 發表於 18-4-20 11:13
But Yuan long a bit far for our guest... anyway, thank you!!

You are welcome
fungdodo
|
新浦崗全新Party Room4月初開業,專為BB/小朋友生日派對或媽媽會聚會而設.地方闊落整潔又有自然光,特大波波池同各式各樣品牌玩具~ 設有獨立洗手間同育嬰室,非常貼心!鄰近鑽石山港鐵站和Mikiki商場,交通方便!現有新張優惠!平日包場的話$1,380起,非常經濟!有意可PM~
maychan1114
|
MT1933 發表於 18-4-12 20:36

麥當勞每間收費不同,我住天水圍,收費只係$800,我覺得好過我係會所攪
Momoco1017
|
https://www.facebook.com/umagazinehk/videos/10158123233539616/

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
denise333
|
...

請問係邊一間?
Icelychee
|
denise333 發表於 18-5-8 04:58
請問係邊一間?

唔肯定可唔可以開名,我再話你知吖
kakakachun
|
我囡囡去過一間開生日會喺觀塘,又有得做親子手工同佈置埋,同埋佢鋪頭裝修好靚~
緊張媽媽大師
|
回覆 sonson_ying 的帖子

包唔包食物架? 我想要INFO, PLS
Rachelmammy
|
麥當當
貓MIMI
|
...

Can pm me