泰國bbs 超人減肥丸

natalieleung
|
請問各位有否試過?有效果嗎?
會否情緒低落或瞓唔著
呀紫CANDY
|
natalieleung 發表於 18-4-13 18:42
會否情緒低落或瞓唔著

Want to know!
Poyau
|
natalieleung 發表於 18-4-13 18:42
會否情緒低落或瞓唔著

超人減肥 都想知
nobodyfool
|
超人識飛就得,減乜肥?
Miss_sy
|
食過,無失眠問題
mybearbb
|
食過,食緊有效
但停食就反彈雙倍
Fion710
|
幾$?邊度有得買?
lok1229
|
LM
臭屁
|
會否情緒低落或瞓唔著

食過~千祈不要買,好似吸毒咁,完全瞓唔到,瞓覺耳仔有回音!但瞓唔著!等天光~
日頭返工又心跳又手震~
堅持左幾日,最後放棄左,因為覺得再食落去會有思覺失調~又驚死~
大陸野~我覺得成份一定有禁藥~

|
臭屁 發表於 18-4-24 22:36
食過~千祈不要買,好似吸毒咁,完全瞓唔到,瞓覺耳仔有回音!但瞓唔著!等天光~
日頭返工又心跳又手震~ ...

thx
|

thx
C.Humphrey
|

好恐怖呀!我寧願肥都唔想痴線
falalala
|

好恐怖
qqlun
|

YEOMORGAN
|

大陸嘢?不是泰國的嗎?
tsung
|

longlong1129
|
同杜x雄有咩分別
Bear990215
|

我有食過, 但又冇你所講既問題喎, 佢係排油丸, 你講緊既徵狀似Yanhee呢個牌子。不過bbs對我都唔work, 我食左一個半月,有不斷排油, 但一磅都冇瘦過。。。
lam133
|
mybearbb 發表於 18-4-24 22:06
食過,食緊有效
但停食就反彈雙倍

好勇敢
臭屁
|
Bear990215 發表於 18-4-25 18:28
我有食過, 但又冇你所講既問題喎, 佢係排油丸, 你講緊既徵狀似Yanhee呢個牌子。不過bbs對我都唔work, ...

我2隻都有食過,反應係差唔多~
試過喱2隻減肥藥之後先決心運動+營養C減肥,因為真係好怕死,唔死都有後遺症~
各位JM要愛惜身體呀!以免自己後悔呀!