綵繪、扭波、魔術推介

cyko
|
囡囡好鐘意面部綵繪(emoji),我見多數生日會只安排魔術師、扭波,
有冇三樣都有?當中一定要有綵繪,大家有冇推介?
alicegoh78
|
回覆 cyko 的帖子

其實好多party公司都會有齊呢三樣野, 你可以試下上網搵搵, 如果你真係搵唔到就叫我介紹啦!
fungdodo
|

新浦崗全新PartyRoom 4月初開業,專為BB/小朋友生日派對或媽媽會聚會而設.地方闊落整潔又有自然光,特大波波池同各式各樣品牌玩具~ 設有獨立洗手間同育嬰室,非常貼心!鄰近鑽石山港鐵站和Mikiki商場,交通方便!
有齊綵繪、扭波、小丑等增值服務並設有新張優惠!有意可PM~起慶\"\"
mayfield
|
回覆 cyko 的帖子

好多一站式PARTY公司係可以有哂幾樣, 但質素唔好, 彩繪又唔靚扭波又勁簡單..我去過一個生日會畫臉姐姐係我見過畫得最靚, 佢partner做埋扭波表演氣氛好好.
Cocc
|
回覆 mayfield 的帖子

請問可否給資料, thanks
水蜜桃不甜
|
mayfield 發表於 18-4-28 23:59
回覆 cyko 的帖子

好多一站式PARTY公司係可以有哂幾樣, 但質素唔好, 彩繪又唔靚扭波又勁簡單..我去過一個 ...

可否介紹給我,pls pm
goegoe
|
回覆 cyko 的帖子

好多一站式PARTY公司係可以有哂幾樣, 但質素唔好, 彩繪又唔靚扭波又勁簡單..我去過一個 ...

請問可比資料嗎?謝謝
puipuipuipuipui
|
cyko 發表於 18-4-13 23:22
囡囡好鐘意面部綵繪(emoji),我見多數生日會只安排魔術師、扭波,
有冇三樣都有?當中一定要有綵繪,大家有 ...

有需要可pm
LBB_BB
|
回覆 cyko 的帖子

可以pm資料嗎?謝謝!
Wongyinngor
|
回覆 cyko 的帖子

Pls pm me thx
mayfield
|
回覆 Wongyinngor 的帖子

pm左你.

還有之前有興趣的, sorry我得來比較疏, 岩岩先見到, 都pm左你地
honnykwan
|
mayfield 發表於 18-8-1 23:58
回覆 Wongyinngor 的帖子

pm左你.

Pls pm me
CLJ
|
回覆 cyko 的帖子

可否pm, thx
iam_sunday
|
回覆 mayfield 的帖子

Pls PM, thanks
EL1975
|
回覆 cyko 的帖子

可否PM我,謝謝!

ojcml
|
回覆 cyko 的帖子

pls pm me, thanks