請問有無新界區party room介紹

BabyChu2013
|
謝謝
sonson_ying
|
我去過一間Party Room係茘枝角架, 小朋友有個area玩波波池都有充氣彈床滑梯, 其他大人就玩籃球機, 唱K, 電動麻雀, 美式桌球,有需要可以PM你~
carmen0807
|
是要荃灣個邊或者元天屯呢
Icelychee
|
carmen0807 發表於 18-4-18 22:11
是要荃灣個邊或者元天屯呢

元朗有一間唔錯,近康樂路站
淨係呢啲波波啲小朋友已經好興奮,當然仲有其他嘢玩

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
jejejejessi
|

去過一間係荃灣,地方好乾淨,場地員工好幫得手,有獨立廁所,有個好大既吹氣彈床,又有藍波機,大投射卡拉ok,電動麻雀,PS4,紅白機......嗰次大人小朋友都玩得好開心,本身book左3個鐘,最後加多2小時先肯走嗰度有公仔拍攝區,如攪生日會,可以花下心思佈置影出黎好靚!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
nataliemei
|
jejejejessi 發表於 18-4-22 06:50

去過一間係荃灣,地方好乾淨,場地員工好幫得手,有獨立廁 ...

請問可pm我details嗎?謝謝
曈曈媽咪
|
Icelychee 發表於 18-4-20 00:46

可以pm我嗎?
Icelychee
|
曈曈媽咪 發表於 18-4-25 16:13
可以pm我嗎?

可以呀 :)
SUM0204
|

可以pm我嘛?
Icelychee
|
SUM0204 發表於 18-4-26 13:09
可以pm我嘛?

可以呀 :)
unfairpk
|

想問資料, thanks
cindy723
|

去過一間係荃灣,地方好乾淨,場地員工好幫得手,有獨立廁 ...

可以pm資料給我嗎?
sasa888
|
sonson_ying 發表於 18-4-17 09:25
我去過一間Party Room係茘枝角架, 小朋友有個area玩波波池都有充氣彈床滑梯, 其他大人就玩籃球機, 唱K, 電 ...

can I have info ?
sasa888
|

Can I have information ?
Icelychee
|

今日喺fb見我之前去過嘅party room 多咗波波池同跳彈床,share吓俾需要嘅家長
pollychuma
|
如果係葵興ok嗎?去過有間有波波池,基本唱k, 打麻雀,桌球,沙壺都有得玩,仲有好多board game玩同大黑板俾小朋友任畫,商廈環境感覺幾安全同乾淨,staff有禮貌回我回得快都係加分位,真係好怕黑面神
Summergirl_baby
|

請問可否pm詳細資料及地點給我嗎?
carmen0807
|
我去過荃灣區一間有齊大人同小朋友既玩意架
個個去完都話好岩玩
peggy_wyp
|

可以俾D 資料我嗎? 謝謝
peggy_wyp
|
我都想知呀, 可唔可以PM資料? 謝謝