請問9月預產期月大家庭可入ma?

Maniaka
|
預產期913,可以入group嗎?thanks!
0506baby
|
預產期919,第二胎,有興趣入谷. Thanks
mc2011
|
Hi,我9月中生第二胎,可以加我嗎?
Yannes1129
|
我9月29預產期!第一胎
我都想入group!
monkeykingdom
|
9/30. 有冇group 入呀?
atb_168
|
916 edd ,wanna join group ah
薏米子
|
我都係9月生的,EDD 921
lwmlky
|
HI
我30/9 第一胎,廣華生
請問有冇 Group 可以入呀~
Rainbowheart123
|
Hi, EDd 29/9, 想入group
Tracychuimama
|
Katherina520 發表於 18-4-26 00:42
23/9 (emoji)(emoji)‍♀️

我都係啊!
超級開心果
|
ccssyybb 發表於 18-4-16 16:24
有冇媽媽同我一樣都是18年9月預產期ga,如有,可留言或pm一起交流下丫^^

Hi,我9月8
超級開心果
|
jo_yee123 發表於 18-5-19 13:02
Edd 25/9, 我都想join group 呀,thx!

我也想入group, 預產期9月8
Lok檸檬樂
|
有冇媽媽同我一樣都是18年9月預產期ga,如有,可留言或pm一起交流下丫^^

我都想入,可否加埋我 914
羊咩咩1226
|
薏米子 發表於 18-6-11 07:57
我都係9月生的,EDD 921

我Edd 都係9月21日,有group可加我嗎?
羊咩咩1226
|

可加我嗎?Edd 21/9
薏米子
|
羊咩咩1226 發表於 18-6-16 12:16
我Edd 都係9月21日,有group可加我嗎?

好橋呀~但無人加我呀。。。。
羊咩咩1226
|
薏米子 發表於 18-6-16 23:24
好橋呀~但無人加我呀。。。。

(emoji)唔知樓主係咪已開group呢... 我好想join...
norikolo
|
我預產12/9, 我都想入谷(emoji)(emoji)新手媽媽
melmel1118
|
我9月23 第一胎
Passy02023
|

我有興趣入谷,都係9月生