大阪松阪牛燒肉M

c.vieri
|
請問有無jm食過,好唔好食

我唔食牛,不過屋企人食
至愛朱古力
|
c.vieri 發表於 18-4-17 17:26

我唔食牛,不過屋企人食

我復活節假去食過,我同老公都覺得好食。
c.vieri
|
至愛朱古力 發表於 18-4-17 17:36

Thanks 咁我book定位先
至愛朱古力
|
我們兩大兩小,食呢個4人餐,仲有一個飯。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
20150618bb
|

我唔食牛,不過屋企人食
好唔好食,好睇個人,因為都唔平,你會話唔好食????但我就麻麻喇
lovehimhim
|
我覺得好食,反而好多人like嘅國產牛我唔like
c.vieri
|
至愛朱古力 發表於 18-4-17 17:38
我們兩大兩小,食呢個4人餐,仲有一個飯。

好似都唔錯咁
c.vieri
|
20150618bb 發表於 18-4-17 17:40
好唔好食,好睇個人,因為都唔平,你會話唔好食????但我就麻麻喇

我唔食牛,不過屋企人食,我見佢地有豬同雞,咁可以一齊食。
DonnieBB
|
我覺得一般咋, 我食lunch set, 靚霜降部位可以, 但有d部位唔得咬唔開...
c.vieri
|
lovehimhim 發表於 18-4-17 17:41
我覺得好食,反而好多人like嘅國產牛我唔like

去左幾次大阪因爲我唔食牛,攪到屋企人都唔食,今次去咪諗住搵間比佢地食
c.vieri
|
DonnieBB 發表於 18-4-17 17:44
我覺得一般咋, 我食lunch set, 靚霜降部位可以, 但有d部位唔得咬唔開...

今次想食晚餐,見有d評語好壞參半,所以問多d意見。
sheep010
|
請問邊間好食?有無推介
seaheart88
|

我唔食牛,不過屋企人食

我book了7月中。。。朋友推介。。。我又係不食牛,但朋友話有雞豬
c.vieri
|
sheep010 發表於 18-4-17 17:48
請問邊間好食?有無推介

我都唔清楚,上網睇穩好多人話呢間唔錯,所以想食呢間囉。
c.vieri
|
seaheart88 發表於 18-4-17 17:50
我book了7月中。。。朋友推介。。。我又係不食牛,但朋友話有雞豬

我又係唔食牛,見到佢個menu 話有豬同雞、所以訂呢間
tsung
|
至愛朱古力 發表於 18-4-17 17:36

starbuckscoffee
|
好食, 但開始有D只做遊客生意Feel咁, 見你似遊客會sell你貴D set 咁 (個人親身經驗)
c.vieri
|
starbuckscoffee 發表於 18-4-17 17:59
好食, 但開始有D只做遊客生意Feel咁, 見你似遊客會sell你貴D set 咁 (個人親身經驗) ...

貴DD唔緊要,最緊要食物同價錢相符,唔好物不所值就得
終極熊貓
|
c.vieri 發表於 18-4-17 17:46
今次想食晚餐,見有d評語好壞參半,所以問多d意見。

但你好搞笑,一個答左你,就決定卜
終極熊貓
|
seaheart88 發表於 18-4-17 17:50

咁快卜定?