有冇人試過?Hoodia D’tox 皇牌排毒消脂沖劑

leungyan
|
rabbitling
|
leungyan 發表於 18-4-18 08:28

我都想知
glora132
|
想知
ballball14
|
樓主有無試到?
cathy254
|
痾到死死下 , 我試過一盒唔敢再買 , 一急就要去廁所 , 其實個盒都好大陸, 反而我試緊一個咖啡 , 好香cappucino , 有幾個friend飲緊我先試
leungyan
|
冇錯真係㢌到想死,起初都有瘦左3⃣️-4⃣️磅,之後飲耐左再磅都冇輕
lamlamivylam
|
cathy254 發表於 18-5-19 19:52
痾到死死下 , 我試過一盒唔敢再買 , 一急就要去廁所 , 其實個盒都好大陸, 反而我試緊一個咖啡 , 好香cappuc ...

Pm pls
leungyan
|
痾到死死下 , 我試過一盒唔敢再買 , 一急就要去廁所 , 其實個盒都好大陸, 反而我試緊一個咖啡 , 好香cappuc ...

Pm u
chung_ma
|
leungyan 發表於 18-5-21 13:09
Pm u

pls pm ,thanks
cathy254
|
leungyan 發表於 18-5-21 13:09
Pm u
pm 左 喇
glady221
|
我有試緊
leungyan
|
glady221 發表於 18-5-24 01:54
我有試緊

係屙,其他可以接受
請問有減磅嗎
jenny0703
|
回覆 cathy254 的帖子

pls pm, thx
jenny0703
|
pls pm
cathy254
|
jenny0703 發表於 18-5-25 09:35
pls pm
pm左喇
cathy254
|
我諗我都試過多種 好多短期快速減磅都只係痾走水份 , 當停左又好快漲, 有d仲比之前重 , 所以我唔鍾意飲完痾果d , 痾又辛苦 , 出街想痾又要急急搵廁所
helloxo
|

pm pls
cathy254
|
helloxo 發表於 18-5-27 22:04
pm pls
ok
GIRLKK
|

pm pls
靚魚
|

pm please