親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

我們想包車天兩天,每天由新宿出發以10小時計,請問大家覺得以下行程可以嗎?

富士山 :河口湖,天上山公園,八木崎公園
箱根:大涌谷,空中纜車,海盜觀光船,箱根神社

別墅

HippoStore 發表於 18-4-19 00:13
我們想包車天兩天,每天由新宿出發以10小時計,請問大家覺得以下行程可以嗎?

富士山 :河口湖,天上山公 ...

我都想找包車一日,大約11小時,你有冇邊間包車推介?定考慮參加local tour?

大宅

garsonmama 發表於 18-4-19 07:36
我都想找包車一日,大約11小時,你有冇邊間包車推介?定考慮參加local tour?
...

我一行九人,所以包車比較抵,我pm 包車資料比你吧
但未定到包車行程哦
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

伯爵府

HippoStore 發表於 18-4-19 00:13

富士山 :河口湖,天上山公 ...
箱根的行程, 主要都不是搭車, 有必要包車嗎?

大宅

jcctiu 發表於 18-4-19 16:04

箱根遊,其實主要是搭區內特色交通工具(纜車、吊車、船⋯)喎

大宅

jcctiu 發表於 18-4-19 16:04

因為包車十小時比我們自行坐車去還便宜,所以包車去抵d 哦
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

子爵府

請問包車幾錢?我地7個人,都係新宿出發

子爵府

HippoStore 發表於 18-4-19 20:58
因為包車十小時比我們自行坐車去還便宜,所以包車去抵d 哦

你有冇check埋淨坐船同纜車咩價錢,好似唔平

大宅

tlhsa 發表於 18-4-19 21:09
請問包車幾錢?我地7個人,都係新宿出發

$3600 包10小時,算抵嗎?

伯爵府

HippoStore 發表於 18-4-19 22:24
$3600 包10小時,算抵嗎?
即是一個人$400一日, 吊車遊船還要另費百幾蚊,兩日箱根PASS只是三百幾蚊, 包車又點會平過公交?

wcpcelia    發表於 18-4-20 18:24

禁止訪問

大宅

Sukebe 發表於 18-4-20 01:13
包車 10 小時 Yen 50,000 左右並不貴, 而且算平了

只不過小田急 2D1N 套票, 除了來回新宿之外, 包埋乘搭箱 ...

咁請問包車去富士山的行程,能接受嗎?

禁止訪問

大宅

回覆樓主

好彩上黎問下,估唔到咁大回響

咁請問係咪買左呢張套票,一日係可以去晒以下景點架?所有交通公共的班次密嗎?

我起初諗住包車,係以為唔駛浪費左係等交通工具既時間咋!

大宅

Sukebe 發表於 18-4-21 00:51
這個 OK 呀

但你租九人車 10 小時 Yen 50,000 係不正常價錢, 我懷疑又係無牌、非法白牌車.

親子Group 有人介紹叫,公司名叫A-ride,查實點分佢係有牌定無牌?

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 BK Milk勳章

HippoStore 發表於 18-4-21 00:54
親子Group 有人介紹叫,公司名叫A-ride,查實點分佢係有牌定無牌?
你要計埋行李, 大約2個喼計1個人頭。你9人9喼, 要book 16人van . 5萬円一般係一輛5人車。

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 BK Milk勳章

HippoStore 發表於 18-4-21 00:37
咁請問包車去富士山的行程,能接受嗎?
新宿來回富士山, 唔塞車要4hr . 6hr 在山上。可以去忍野8海和花之都公園了。

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

wmkcnw 發表於 18-4-21 01:41
新宿來回富士山, 唔塞車要4hr . 6hr 在山上。可以去忍野8海和花之都公園了。

花之都

大宅

wmkcnw 發表於 18-4-21 01:36
你要計埋行李, 大約2個喼計1個人頭。你9人9喼, 要book 16人van . 5萬円一般係一輛5人車。

...

包車去富士山無行李哦,因為行李會放新宿酒店

大宅

wmkcnw 發表於 18-4-21 01:41

忍者八海評價好似麻麻,我睇睇花之都先,謝謝推介哦

首頁

尾頁

跳至