親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 BK Milk勳章

HippoStore 發表於 18-4-21 09:12

忍者八海評價好似麻麻,我睇睇花之都先,謝謝推介哦
呢2個點只是10分鐘車程。一般2個地點會夾埋玩。忍野8海一睇無妨, 唔洗入場費。

伯爵府

HippoStore 發表於 18-4-21 00:51
好彩上黎問下,估唔到咁大回響

咁請問係咪買左呢張套票,一日係可以去晒以下景點架?所有交通公共的班次密 ...
箱根週遊卷所介紹的行程是可以一日內行完, 不過每個地方當然不能停留太久, 玩箱根正路應最少玩兩日一夜, 因此箱根週遊卷只有兩天和三天的選擇, 只玩一日就不免有點浪費.

介紹的行程是一個反方向行程, 先遊湖才搭吊車, 大部人都不會這樣行, 所以也比較容易避開人潮, 值得推薦.

箱根是日本的旅遊熱點, 公交大部份15至30分鐘就會有一班車, 比起其他鄉下地方的公交頻密得多.

再講一次, 箱根一天遊自駕和包車是絕對無著數, 因為行程中很大部份都用不著架車.

大宅

jcctiu 發表於 18-4-21 18:46
箱根週遊卷所介紹的行程是可以一日內行完, 不過每個地方當然不能停留太久, 玩箱根正路應最少玩兩日一夜, 因 ...

謝謝詳細解答,現決定只包車一天去富士山,箱根就會買周遊卷去,但因唔想搬行李,都只會去一天遊。
會嘗試早點出門,去睇多D景點

jcctiu    發表於 18-4-21 23:14
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

首頁

尾頁

跳至