美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Wendy1017 發表於 18-5-2 12:57
黑頭面膜BA建議我連續用3個月, 清晒底層D污糟, 我而家用左差不多一個月, 感覺皮膚係慢慢改善緊。黑頭MASK日 ...

唔該你呀咁我買你講嘅mask試下先,BC系列你都未用過嗎?

子爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

update下先, 上星期返去check皮膚同埋入貨, 已經用左1個月fancl, 皮膚冇之前咁紅, 紅ge範圍都減少左, 今次睇返皮膚, 上個月見到毛孔上面有好多白色粒粒, BA話係D油脂塞住左毛孔, 今次都仲有但已少左好多, 另外上次見皮膚上面有好多一條條白色, BA話係螢光劑, 係我之前用的產品殘留在皮膚上, 洗面都洗唔走的, 今次已經剩返1-2條, 希望繼續用Fancl會有改善。

佢d嘢真係唔平, 惟有慳住用, 好返之後我會試下轉用haba

別墅

maruko083 發表於 18-5-2 17:23
唔該你呀咁我買你講嘅mask試下先,BC系列你都未用過嗎?

yogurt mask 得香港有
黑頭mask日本唔係平太多

我都係keep住日日用 用左幾個月 救返塊面

子爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

effy. 發表於 18-5-17 19:24

你係咪又係皮膚敏感?請問你用左幾耐先好返曬?

大宅

effy. 發表於 18-5-17 19:24

唔怪得好似唔見有Yogurt mask ! 但點解會日本無呢?
黑頭果隻唔係太平? 我以為佢咩都會平啲, 咁我係香港買算喇

男爵府

Wendy1017 發表於 18-4-22 22:18
我之前都有用過renewal pack, 好溫和又可以去角質 但我皮膚狀況太差,BA建議我先連續敷yogurt mask ...

Renewal pack有無話幾耐用一次會比較好呀?
我宜家用婜yogurt mask 清緊暗粒 但遲下去日本諗住入定貨 睇下買乜好

子爵府

回覆樓主

我近大半年都用番Fancl ,皮膚好左好多,剛在7月買左好多,差不多是香港6折,仲要送好多美白mask,一盒3塊,足足送左6盒

別墅

回覆 baby_jkk 的帖子

請請問你用邊dfancl 產品?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Elenalan 發表於 18-4-20 11:06
HABA成日都有free samples送, 現在fb都有得登記新出精華o既試用裝, 你可以試左先, 唔使咁急買。
我唔會o係 ...

可以比代購link我嗎?

首頁

尾頁

跳至