1-3歲

跳至

首頁

尾頁

洋房

tammychk 發表於 18-4-23 21:12
已pm

我都想要資料……孖女2歲2個月都仲未識講嘢……(emoji)(emoji)

大宅

Please pm thanks!

大宅

我個仔27個月又係唔肯講嘢,佢全部都明白你講乜嘢,指令全部都做足,唯獨是講嘢真係有限公司,詞彙不多過20個,依家返緊N班,希望可以刺激到佢講多D嘢,我都好想同佢做評估跟進,麻煩pm資料給我

民房

tammychk 發表於 18-4-23 21:24
我留意到去上既小朋友都係男仔多,通常1班7-8個 人,只有1個女仔,其他全男班。
我個仔讀過兩班都係只有1個 ...

可否PM资料给我啊!谢谢(emoji)

大宅

tammychk 發表於 18-4-20 18:17
由於我之前係呢度回覆個個post,有關小朋友要接受言語治療既問題,發現原來有好多JM都遇上咁既問題,而又唔 ...

想了解資料,謝謝

大宅

tammychk 發表於 18-4-22 06:30
再分享多少少,好多人問我啲課程上咩呀?點教呀?
其實我仔初時上個陣連爸媽都唔識講,仲講緊太空話,我上 ...

咁當初診斷有冇話咩原因咁遲開口講野?
口腔肌肉問題? 發音問題? 個人信心? 發展遲緩? 抑或係環境因素?
我係2016年9月準媽媽~ 多多指教!

複式洋房

由於我之前係呢度回覆個個post,有關小朋友要接受言語治療既問題,發現原來有好多JM都遇上咁既問題,而又唔 ...

想要言語治療詳細資料(emoji)(emoji)

大宅

回覆樓主

Please pm me thanks

大宅

多謝分享
我女依家三歲,評估結果係遲緩一年。
依家排緊政府治療,要起碼一年。
可以給我多點資料嗎?

別墅

tammychk 發表於 18-4-22 13:18
我仔上緊言語社交認知訓練密集課程,除了言語外,姑娘還會訓練佢地社交能力,同大家分享一下言語比較差既小 ...

可以pm課程資料比我嗎?
阿囡21個月大,唔肯講野。問佢我係邊個?次次都好猶豫唔識答甘

別墅

你好,可PM言語治療中心資料給我嗎??謝謝你

複式洋房

Could you pm me information also?

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我想要資料pm u , thank you

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

cat221 發表於 18-10-4 07:53
我個仔27個月又係唔肯講嘢,佢全部都明白你講乜嘢,指令全部都做足,唯獨是講嘢真係有限公司,詞彙不多過20 ...

我囡同你囝好似,又係咩都明,但就係唔肯講,一味用喊同埋手指指

複式洋房

tammychk 發表於 18-4-22 06:30
再分享多少少,好多人問我啲課程上咩呀?點教呀?
其實我仔初時上個陣連爸媽都唔識講,仲講緊太空話,我上 ...

我都想要資料,麻煩請pm,謝謝

大宅

我想要資料請pm , thank you

大宅

可以pm資料嗎?

大宅

回覆樓主:

please pm, thanks

複式洋房

麻煩樓主pm資料俾我 我仔仔而家21個月 仲係講BB話 初時都唔太擔心 到而家接近2歲 情況都冇乜改善 開始令我哋緊張 謝謝樓主

洋房

回覆 tammychk 的帖子

我仔仔24個月都仲係講緊bb話,樓主可以PM資料比我嗎?謝謝

首頁

尾頁

跳至