樓市動向

跳至

首頁

尾頁

大宅

無知一問,想請教下,3人家庭,如果小朋友越細,會越快上樓麽?

大宅

回覆樓主

請問現在2-3人單位,加名,要求搬遷去3-4人單位嗎?必須要住多幾年可以申請?

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

irismomopig 發表於 18-8-1 17:09
無知一問,想請教下,3人家庭,如果小朋友越細,會越快上樓麽?

無關係
分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

Kkk1126 發表於 18-8-16 18:23
請問現在2-3人單位,加名,要求搬遷去3-4人單位嗎?必須要住多幾年可以申請?
...

擠迫戶唔係話申請就有得申請,要政府出申請先有。而且人數唔代表擠迫,係計每人既空間。

分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

3人快過4人應該1-2年左右

大宅

剛收到信派滿東村,但應該唔要 小朋友沙田返學

希望第二次博到碩門啦

大宅

如果2人會快過3人嗎?

翡翠宮

ICEWONG 發表於 18-7-12 00:21
我先生2011年排擴展,12年有左大囡,加我同囡名,變左12年頭先開始排,13年尾第一次審查,等到16年尾轉市區 ...

咁快既?
入境事務處24小時舉報熱線: 2824 1551
舉 報 無 牌 經 營 電 話 : 2881 7498<font color=&quot;DarkOrchid&quot;>

伯爵府

Poo得好勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

我朋友3人,排左5年幾上到欣田
我反而想知4人同5人係唔係都咁耐,ADHD好似可以當多1個人。
想認識多啲屯門友

首頁

尾頁

跳至